Így vette át Nemes Jeles az Oscart

2016. február 29. 06:19

A Saul fia megkapta a filmipar legfontosabb elismerését: nézze meg, hogyan köszönte meg a legjobb idegennyelvű film Oscar-díját a rendező Nemes Jeles László!

2016. február 29. 06:19

„Köszönöm a filmakadémiának ezt az elismerést. Köszönöm a Sony Pictures Classicsnek, Tom Bernardnak és Michael Barkernek, hogy támogatot minket. Köszönöm Magyarországnak, hogy támogatta ezt a filmet. Ezt a díjat a főszereplőmnek, Röhrig Gézának ajánlom, és a hihetetlen stábnak, akik akkor is hittek ebben a filmben, amikor senki más” – köszönte meg Nemes Jeles László a Saul fiáért kapott Oscar-díjat a Dolby Színház közönsége előtt.

Összesen 156 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2017. február 19. 13:44
"Köszönöm Magyarországnak, hogy támogatta ezt a filmet." ???
Pinter68
2016. július 27. 12:22
Te beteg vagy. Nem kicsit, nagyon. Belebetegedtél saját megszállott zsidógyűlöletedbe. Ennyi energiát, amit láthatóan erre fordítasz, jobb célra is használhatnál. De, te döntesz.
zőldsas
2016. július 25. 12:34
Lustaságom miatt valaki megcsinálhatná egy táblázatban. Zsidó rendező Zsidó témájú film összes többi Érdekes szám jönne ki
anegy_
2016. július 01. 15:32
A DunaTV egész éjjel élő műsorban követte a Gálát kora reggelig a magyar érdekeltség miatt. Én is. "Nemes Jeles László nagyon szerényen vette át a díjat, igazán szimpatikus volt." Teljes mértékben veled értek egyet. Itt a mandin meg az elsőtől az utolsóig (tisztelet az egy két kivételnek) mocskolódásba fulladnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!