Jónás Vera balatoni klippel enyhít a télen

2016. február 10. 12:28

A Send Your Love a Balaton Method című, közösségi támogatásból finanszírozott egész estés zenészmoziban szerepelt. A videó különlegessége, hogy a képet és a hangot valós időben, vágás nélkül vették fel.

2016. február 10. 12:28

A Send Your Love a Balaton Method című, közösségi támogatásból finanszírozott egész estés zenészmoziban szerepelt, ahol Vera többek között Sena, a Quimby, a Middlemist Red, az Elefánt és a Bin-Jip társaságában mutatta meg dalát a nagyközönségnek. A film ismert és kihagyott jeleneteiből készült most el a teljes klip.

A Balaton Method és így a Send Your Love videójának is különlegessége, hogy a kép és a hang valós időben, vágás nélkül kerültek felvételre. A mozikban a film egyébként még mindig műsoron van, a benne látható részletek közül eddig a Punnany Massif, Akkezdet Phiai és a Bajdázó jelentette meg a sajátját önálló klipként is, most pedig negyedikként érkezik a Jónás Vera Experiment dala. A zenekar friss lemeze egyébként idén tavasszal várható, Tiger, now címmel.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Békanász a hasadon
2016. február 10. 20:53
Minek ennyi énekesnő ebbe a kicsi országba?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!