Ilyen hazafias popdalt még nem hallott

2016. március 30. 13:32

A Tumblrön akadtunk rá a Svájcban élő magyar popzenész, Adi Pop hazafias dalára, A Magyar Szabadság szép Álommadárra. Rögtön beleszerettünk.

2016. március 30. 13:32

Max Wéreb mikroblogján bukkant fel a hazafias pop állócsillaga, Adi Pop, aki Svájcból aggódik a nemzetért. Weblapján a következő leírást találtuk: „A Svájcban élő »Adi pop«, a kis magyar ember szószólója, az elesettek, elnyomottak bajnoka, az igazság és a szabadság megvesztegethetetlen lovagja. Õ kiénekli, amit te nem tudsz, nem mersz, vagy nem akarsz kimondani. Dalaiból kiérződik rendületlen szélmalom harca a demokráciát és a szabadságot megcsúfoló hamis jelenség ellen, ami a Rendszerváltás után magyarországon uralkodott. Dalai meghallgatása közben bizony előfordul, hogy jó magyar ember szeméből még a könny is kicsordul”.

Itt még több dal található Adi Poptól, ez pedig a fenti dal szövege:

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fahrenheit 451
2016. május 05. 13:57
"Mert így valóban úgy lesz, hogy a jövő térképén Magyarország helyén egy fehér folt lesz, ezzel a felírással: Ez Magyarország volt, de elsikkasztották…" majd ha Adytól közlik ezt, időben megzenésítve, joggal szorulhat a szív..
Vezetéknév Utónév
2016. március 31. 22:09
Tömény giccs.
Finale*
2016. március 31. 17:16
En is :D Raadasul mi ez a fura sal a fejen ?
Arma Gedeon
2016. március 31. 17:15
Virágozzék minden virág...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!