Jön az Indiana Jones 5, a főszerepben Harrison Forddal

2016. március 16. 09:57

Nem reboot lesz: Harrison Ford főszereplésével, a rendezői székben Steven Spielberggel érkezik 2019-ben a mozikba az Indiana Jones 5. Az elmúlt években többször is pletykáltak arról, hogy egy fiatalabb színésszel rebootolják a népszerű sorozatot, de az idén hetvennégy éves Ford marad Jones professzor.

2016. március 16. 09:57

2019 nyarán érkezik a mozikba az Indiana Jones 5 – a legendás kalapot ismét Harrison Ford teszi majd a fejére, a rendezői székben pedig immár ötödször fog helyet foglalni Steven Spielberg. Egyelőre még nincs cím és sztori sem, annyi viszont bizonyos, hogy a korábbi pletykákkal ellentétben tehát nem veszi át fiatalabb színész Indiana Jones szerepét.

A 2008-as Indiana Jones és a kristálykoponya királysága az öregecskedő Indy ugye megházasodott, és kiderült, hogy van egy fia, akinek majdnem odaadta az ikonikus kalapot. Kérdés, hogy innen milyen irányban indul el az új film, fog-e szerepelni Indy fia, a Shia LaBeouf által alakított Mutt, és hogy egyáltalán: mihez kezdenek a lassan dédnagypapa-korba érő, idén 74 éves Harrison Forddal?

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
yanoo
2017. május 19. 22:37
Az ötödik rész címe:Indiana Jones és a járókeret
Zsolt75
2017. május 19. 22:37
A nácikat meg a komcsikat már legyűrte. Gondolom, most a libsik jönnek...
Megtalálta
2016. március 17. 09:01
:D
Megtalálta
2016. március 16. 15:10
A negyedik rész elég bénára sikerült. A film egész jól indul, aztán menet közben mintha az egész stáb begombázott volna, a történet átvált valami egészen groteszt shootemupra, és a CGI effektek is szörnyűek. Kíváncsi vagyok, ebből az ötödikből mit hoznak ki. Sajnos Harrison Ford egész egyszerűen kiöregedett ebből a szerepből, de hát ilyen az élet. Tudomásul kéne ezt venni, nem szétcseszni szériát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!