Odds And Ends: érkezik Ripoff új lemeze

2016. március 18. 15:52

Ripoff Raskolnikov, ismert közép-európai dalszerző-énekes négy év után újabb albummal jelentkezik. Az Odds and Ends a blues-zenész tizenkettedik lemeze, amelyen a régi spirituálék és a Missisipi Delta régi világa elevenedik meg többek között. A lemez különlegessége, hogy Ripoff magyar zenekarának tagjai adják a kíséretet.

2016. március 18. 15:52

Ripoff Raskolnikov Budapesten mutatja be új albumát az Odds And Ends-et. A magyarországi blues világában alkotó dalszerző-énekes, aki Közép-Európában elismert zenésznek számít, négy év után adja ki tizenkettedik lemezét. A lemezen a régi spirituálék és a Missisipi Delta régi világa elevenedik meg többek között. Érdekesség, hogy a művész magyar zenekara adja majd a kíséretet; Nagy Szabolcs zongorán, Varga Laca basszusgitáron, Gyenge Lajos pedig dobon játszik majd az áprilisban bemutatott lemezen. A lemezről már felkerült a YouTube-ra az első dal, a Dead End Blues.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!