Gergely Balázs: Kallós Zoli bácsi példája annak, hogy minden álmunk megvalósítható

2016. április 25. 13:59

Ösvényt taposott, s az ösvényt el nem hagyta, ahogyan a szülőföldjét sem – méltatta Kallós Zoltánt szombaton a Kolozsvári Magyar Opera gálaestjén Gergely Balázs erdélyi politikus.

2016. április 25. 13:59

„Felemelő érzés, örök emlék marad: Kallós Zoltánt Orbán Viktor miniszterelnök úrral köszönthettem a kilencvenedik születésnapja alkalmából rendezett ünnepségen. Isten éltesse, Zoli bácsi!” - írja a Facebookon Gergely Balázs kolozsvári politikus, az Erdélyi Magyar Néppárt alelnöke, a Kolozsvári Magyar Napok szervezője. Gergely Balázs többek közt azzal méltatta Kallóst: Zoli bácsi állam volt az államban. Nem szorgalmazta a kivándorlást, nem marasztalt győzködve de nem is becsülte az elmenőket, hazavárta a hazaérkezőket. Hozzátette: Kallós Zoltán világítótorony volt a tengernyi igazságtalanság korában. Példája annak, hogy minden álmunk megvalósítható, ha kitartóak vagyunk. 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajkakutyus
2016. április 25. 21:18
Isten éltesse a nagy MAGYART!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!