Ozone Mama – egyetlen magyar bandaként Kanadában

2016. április 28. 06:28

Egyedüli zenekarként képviseli az Ozone Mama Magyarországot a Canadian Music Week-en a jövő héten. A srácok átugranak aztán Amerikába is: főzenekarként lépnek fel az Evening Star Concert Hall-ban, Niagara Falls-ban.

2016. április 28. 06:28
Stumpf András

A külföldi kritika is jól fogadta az Ozone Mama tavaly őszi lemezét, a Sonic Glory-t, a Gábor András (gitár), Székely Márton (ének), Dobos Gergely (basszusgitár) és Gulyás Máté (dobok) alkotta Fonogram-díjas négyes pedig májusban igyekszik rendesen elmélyíteni a nemzetközi kapcsolatrendszert: május 1-jén első tengerentúli útjukra indul a magyar vintagerock-kvartett.

Februárban meghívást kaptak ugyanis a Canadian Music Week fesztiválra, és a május 2-8. között zajló rendezvényen egyedüli magyar zenekarként képviselik majd hazánkat. A toronto-i showcase koncertek (május 3. Cadillac Lounge, május 6. Cherry Cola's Rock'n'Rolla Cabaret & Lounge) és az egy hetes szakmai kapcsolatépítés után a fiúk egy amerikai felkérést is örömmel teljesítenek: Niagara Falls-ban, az Evening Star Concert Hall-ban headlinerként lépnek fel a Mojo Stone és a Wacko Fest társaságában. A héten azért lenyomnak még két bulit itthon is: csütörtök este Budapesten, a Showbarlangban, pénteken pedig a debreceni Kaptár klubban játszanak.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuwiq
2016. április 28. 13:52
Egész jók ebben a stílusban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!