Újranyomás: vagány lett a Figyel az ég új borítója

2016. április 12. 12:49

Kifogytunk az igazán jó, de magyarul még kiadatlan Philip K. Dick-könyvekből, ezért az Agave tavaly és idén ráállt az újradizájnolt újranyomásokra: az Álmodnak-e az androidok és Az ember a Fellegvárban után most a szerző egy korai darabja, a Figyel az ég kapott új borítót.

2016. április 12. 12:49

Az ember a Fellegvárban és az Álmodnak-e az androidok elektronikus bárányokkal? után Philip K. Dick egy újabb könyvét adja ki új borítóval az Agave Könyvek. A Figyel az ég 1957-es alkotás, magyarul eredetileg 2005-ben jelent meg a kiadónál. „Úgy érezzük, hogy sikerült megint egy olyan borítót terveznünk, ami kihagyhatatlanná teszi a rajongóknak. :) A koponya és a festék UV-lakkal lesz megnyomva” – írják az új borítóról.

Mi ezt írtuk a könyvről: „Ez a történet már ízig-vérig Philip K. Dick, sokkal kiforrottabb ötlettel és megvalósítással, mint A kozmosz bábjai. (…) A regény alapvetése érinti Dick kedvenc témáit: a gyanútlan egyén valóságvesztését; a vallást; az elmebetegséget; a kollektív hallucinációt és a szolipszizmust.

Ez pedig maga a borító:

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szabolcsi Gergely
2016. április 13. 23:53
kicsit a Hannibal főcímére emlékeztet
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!