Posztmodern mesterműnek hittek egy földön hagyott szemüveget

2016. május 26. 15:36

A San Francisco-ban található Modern Művészet Múzeuma padlójára helyezett egy szemüveget a mókamester, amelyet a látogatók, mint posztmodern mesterművet csodáltak meg. A 17 éves TJ Khatayan hasonló sikerrel járt egy szemeteskuka, valamint egy baseball sapka kiállításával is.

2016. május 26. 15:36

Egy mókamester a San Francisco-i Modern Művészetek Múzeum padlójára helyezett egy szemüveget, amelyet a látogatók akár posztmodern mesterművet csodáltak meg. A 17 éves TJ Khatayan azzal érvelt csínye mellett, hogy néhány kiállítási tárgy nem volt túl érdekes, például kitömött állat, valamint szürke takaró is volt közöttük, ez pedig felvetette a kérdést, hogy az emberek mit csodálnak rajtuk – tudósít az Independent.

Hogy letesztelje az elméletét, hogy az emberek úgyis megcsodálnak és értelmeznek bármit, amit kiállítanak, kihelyezte a szemüveget és elsétált. Az emberek hamarosan körbeállták a tárgyat biztos távolságot tartva a „műalkotástól”, sokan pedig fényképet is készítettek róla.

Khatayan egyébként hasonló sikerrel járt egy szemeteskuka, valamint egy baseball sapka kiállításával is.

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2016. július 24. 13:59
Sokadszor is meztelen a király! (Milánóban egy lyuk volt a falon a "műalkotás" amit egy művészileg képzetlen szerelő bevakolt)
kuwiq
2016. június 03. 02:59
Basszus, akkor a "fekete zongora" és az egyéb Ady költemények verselemzésével mihez kezdünk? Szegény érettségiző diákok is hiába fáradoznak?
TAVIROZSA
2016. június 03. 02:51
Jellemző ... macskaszar nem volt a sarokban ? :) :)
GV0917
2016. június 03. 02:51
Joggal, a Modern Művek Múzeumában vannak ilyenek: Valódi kávés dobozban- valódi ecsetek....Valódi WC csésze.. Jelen esetünkben: Valódi elhagyott szemüveg-valódi laminált parkettán... A WC csészéhez hasonló tárgyat még nem hagytak el...Csak a belevalót, ott Szegeden-egy blaszfémikus elnevezéssel a rohadékok (igen, ahol a Szózatot gyalázta a ripacs!)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!