Elfogyott az összes bérlet a Szigetre

2016. június 30. 12:30

Másfél hónappal a fesztiválkezdés előtt elfogyott mind az 55 ezer darab bérlet, már csak napijegyeket lehet kapni. A Sziget sajtóirodája szerint nem elképzelhetetlen, hogy az idén újabb látogatócsúcs születik, és akár mindennap teltház lehet.

2016. június 30. 12:30

Elképzelhető, hogy az idei Sziget fesztiválon ismét látogatórekordot döntenek, miután csaknem másfél hónappal a kezdés előtt valamennyi bérlet elkelt a rendezvényre. Június 30-tól már csak napijegyet lehet kapni. A szervezők 55 ezer darabban maximálták az eladható bérletek számát és mivel mind gazdára talált, ezután már csak napijegyet árulnak, de abból is csak napi 25 ezret adnak ki – közölte a Sziget sajtóirodája csütörtökön az MTI-vel. Mint írták, a tempós jegyfogyás több teltházas napot feltételez, de az is lehet, hogy minden napra ki fogják tenni a megtelt táblát. Tavaly megdőlt a napi- és hetirekord is: összesen 441 ezer látogató volt egy hét alatt a Szigeten.

A napi teltház 90 ezer főt jelent, azaz ennyi ember megfelelő színvonalú ellátására alkalmas az Óbudai szigeten ideiglenesen kialakítható infrastruktúra és a programhelyszínek befogadóképessége. Ebbe a bérletesek és napijegyesek mellé a tiszteletjegyeseket és a rendezvényen egyidejűleg közreműködő dolgozókat is beleszámolják.

Idén augusztus 10-től 17-ig rendezik meg a Sziget fesztivált, az idei nagyszínpados sztárfellépők között lesz Rihanna, a Muse, Manu Chao, David Guetta, a Sigur Rós, Noel Gallagher, a Skunk Anansie, Jake Bugg, a Last Shadow Puppets vagy a Kaiser Chiefs.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Morgen
2016. július 13. 13:00
Csucsuka! Én járok szórakozni és még soká fogok találkozni veled a nyugdíjas klubban. Irigyelni meg még az életben nem irigyeltem senkit. Amúgy meg: Mi a gond azzal, ha valaki nyugdíjas? A szomszédom már tíz éve nyugdíjas, ennek ellenére-veled ellentétben- ő elmondhatja magáról, hogy normális.
valmue2,5
2016. július 13. 11:59
Ne légy irigy, lesz nyugdíjas nap is. Komolyan !
valmue2,5
2016. július 13. 11:57
Idióta.
Morgen
2016. július 12. 14:24
Minden bérlet elfogyott? Örülünk oly nagyon! Lesz majd tartalmas szórakozás és jó bevétel a szervezőknek, dílereknek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!