Robotok, űrhajók és sugárpisztolyok: megvan a ponyvapályázat győztese

2016. augusztus 01. 13:16

Több tucat pályamunka érkezett a ponyvaborító-pályázatunkra, de meglepő módon egészen egyöntetű szavazással sikerült győztest választania szerkesztőségünknek. Kapott új borítót A marsi és a Seveneves, de Douglas Adams, Ray Bradbury, Isaac Asimov vagy A szivarhajó utolsó útja sem maradt feldolgozatlanul. Vajon melyik borítót találtuk a legjobbnak?

2016. augusztus 01. 13:16
Pintér Bence

Csütörtökön hirdettünk versenyt olvasóinknak: aki a Pulp-O-Mizer nevű webes alkalmazással feldolgozva a legjobb könyvborítót küldi el nekünk, az megnyerheti az Agave Könyvek két friss kiadványát, a Nagyrészt halott című fantasyt Max Gladstone-tól, valamint Philip K. Dick Emlékmás című novelláskötetét. Vasárnap éjfélig több tucat pályamunka érkezett Molyon, Facebookon és emailben, ezeket összesítve házon belül tartottunk szavazást.

Az értékelésnél leginkább az eredeti mű belbecsének és a ponyvásított borító külcsínének egységét értékeltük. Bár nehezebb menetre számítottunk, mégis az első körben egyértelmű győztes tudtunk hirdetni. De mielőtt rátérnénk a győztesre, nézzük meg a Mandiner.sci-fi szerkesztőségének többi kedvencét.

*

Kedvenceink

(AniTiger)

(Irmes Áron)

(Chibizso)

(nikici)

(Oriente)

(Patyi Szilárd)

(phetei)

(ppayter)

(ppayter)

(rlaci10)

(Shinzo)

(Tóth Fruzsina)

(Völgyi Zoli)

*

A győztes pedig nem más, mint…

Ezúton is gratulálunk az Asimov-kötetet újraálmodó Berczi Dávidnak, mindenki másnak pedig köszönjük a részvételt és a beküldött műveket!

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
abraxas
2016. augusztus 02. 16:41
Szakadjanak már el Asimovtól, kedves Bence! Még mindig az ő, meg Clarke béklyóiban vergődnek, gúzsba kötik velük magukat.
Pintér Bence
2016. augusztus 02. 12:42
Kedves abraxas! Nem értem a kritikát, hiszen valójában egy sort sem írtunk egyik szerző műveiről sem a Mandiner.sci-fin, nem úgy egy csomó friss címről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!