Zacher Gábor jótanácsai a Szigeten bulizóknak

2016. augusztus 09. 14:19

Nem ajánlja az ivászatot és a drogozást Zacher Gábor. A toxikológus szerint nem azért kell elmenni a Szigetre, hogy fél óra alatt összeokádva egy fa alatt találd magad, aztán a mentőautóban ébredj.

2016. augusztus 09. 14:19

Zacher Gábor toxikológus személyes hangvételű videót küldött a Szigeten bulizóknak. A szakember nem ajánlja a mértéktelen ivászatot, a drogozást pedig egyáltalán nem. Szerinte nem azért megy el az ember a Szigetre, hogy fél óra alatt kiüsse magát és egy fa alatt találja magát. Már csak azért sem, mert arra ébredni, hogy egy mentőautóban Zacher Gábor köszön neki, nem egy kellemes élmény. 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
na még ez is
2017. január 13. 16:30
Korrekt kis videó fiatalos (de nem kínos) hangnemben
teljesenertelmetlen
2016. november 27. 19:49
"merjél a kábítószerre abszolút mértékig nemet mondani! Akkor ő most egy retardált, elmaradott, haladásellenes fidesznáci? Vagy csak egy értelmes orvos, aki naponta látja, hogy mit tesz a kábítószer az emberekkel.
néhai Ch.Pilot
2016. augusztus 10. 16:55
Így van. A Sziget a Sátáné. A Sziget a szexé, a perverzióé, a drogoké, és minden rosszé, ami a Földön létezik. És ezt mindenki tudja! Aki odamegy, eleve elveszett, csak magát okolhatja. És az meg egy rohadt süket duma, hogy a fiatalok nem tudják, mi van ott, meg naivak, és nem is sejtik, meg még tapasztalatlanok, amit mások kihasználnak, stb., stb. Máskor ugyanis mindig arról folyik a szó, hogy a mai fiatalok előbb érnek, sokkal fejlettebbek a 30 évvel ezelőttieknél, ne nézzék őket gyereknek, mert már ők tudják mit akarnak, nem kell őket korlátozni, tanácsokkal ellátni. Most akkor el kellene dönteni, hogy melyik az igaz. Milyenek a fiatalok? Ez a Zacher inkább tortát sütögetne - persze dorgmenteset - ahelyett, hogy megpróbálja korlátozni a fejlett, már mindent megtapasztalt, érett, komoly fiatalokat. Miféle elmaradott, emberi jogokat tipró, szélsőjobboldali, klerikális dolog kioktatni a Sziget büszke és öntudatos népét?
Tiszafa
2016. augusztus 10. 15:47
Csak a migrének meg ne tudják, hogy milyen életvidám dolgok történnek meg napi rendszerességgel ezen Allahnak nem biztos, hogy tetsző kulturális rendezvényen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!