Beatrice-ügy: a fekália marad

2016. szeptember 22. 10:50

Több mint öt héttel a Beatrice kolozsvári fellépése kapcsán kirobbantott műbalhé után a rendőrség lezárta a nyomozást, és közölte: a koncerten semmiféle törvénysértés nem történt.

2016. szeptember 22. 10:50
Gergely Balázs

A korábban posztolt hír margójára: Több mint öt héttel a Beatrice kolozsvári fellépése kapcsán kirobbantott műbalhé után a rendőrség lezárta a nyomozást, és közölte: a koncerten semmiféle törvénysértés nem történt.

Hallelúja, testvérek!

Rekord gyorsasággal sikerült leleplezni az evidenciát!

A jól bevált forgatókönyvet ismerve gyanítom, hogy ezúttal sem fogja senki eltakarítani azt az irdatlan mennyiségű fekáliát, amit mindeközben - őszinte tisztelet a kivételeknek - ránk okádott a román média.

Az marad.

Jó alaposan szétkenve a Kolozsvári Magyar Napokon, a szervezőkön, és - közvetett módon - az egész magyar közösségen. Köszönet érte! :(

Ami a szervezőcsapatot illeti, köszönjük, jól vagyunk. A történtek által is megedzve, jókedvűen vágunk neki a 8. KMN szervezésének! :)

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ellensúly
2017. február 13. 19:12
Sem a kollaboráns RMDSZ, sem a budapesti pártok, bizottságok, hivatalok nem csapkodják az asztalt, nem kiabálnak sem emiatt, sem az anyanyelvhasználat korlátozása miatt, sem a mindennapos vegzálás miatt, sem a történelemhamisítás miatt, sem a magyarság elleni mindennapos uszítás miatt. Ha Magyarországon ennél százszor kisebb dolog történik, azzal biztosan foglalkozik a nyugat-európai, de talán még az amerikai sajtó is.
szalard
2017. február 13. 11:47
Az erdélyi magyarság "képviselői", (ön)érdekvédői pedig sunyítanak, ahelyett, hogy világgá kürtöljék ezt a gazemberséget, és felelősségre vonják, bocsánatkérésre kötelezzék a magyar lakósok adóiból is fizetett román tévé vezetőségét, és kérjék, hogy ezt a nacionalista balhét kirobbantó román újságírónőt bocsássák el! És ha ezt nem tenné meg, akkor adják törvényre, ha kell nemzetközire is! De az udmr (az rmdsz román neve) erre nincsen felhatalmazva a bukaresti megbízói részéről... Ők csak azért vannak, hogy a román hatalom őket mutogassa a Nyugat előtt, mint a kirakatbábukat, hogy: íme, Románia példamutatóan viselkedik a kisebbségekkel, hiszen még nemzeti alapon működő pártjuk is van, amely a parlamentben lebzsel.
fakir
2017. január 18. 20:41
Abban viszont nagyon is igazad van, hogy a magyar "jogvedok" csap lapitanak mint .... a gazban (tisztelet a kivetelnek). Az utobbi evek roman reszrol elkovetett arcatlansagait az erdelyi magyarsaggal szemben mar kormanyszinten kellene kezelni. Budapest hallgat.
MZ/X
2017. január 13. 18:31
Sok sikert!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!