Otthagyja a Nemzeti Színházat Reviczky Gábor

2016. szeptember 06. 08:30

Ősztől már nem lesz a Nemzeti Színház társulatának tagja Reviczky Gábor, hanem inkább szabadúszónak áll. A színész egészségügyi okokra hivatkozva távozik a színháztól.

2016. szeptember 06. 08:30

Elhagyja a Nemzeti Színházat Reviczky Gábor. A színész ősztől már nem lesz a társulat tagja, helyette szabadúszónak áll. Reviczky – aki azóta volt tagja a Nemzetinek, hogy annak vezetését Vidnyánszky Attila vette át – indoklása szerint egészségügyi okok vezettek a váltáshoz: túl stresszesnek tartotta az ottani munkát, és ennek már nem akarta kitenni magát, ezért nem hosszabbított szerződést a színházzal. Úgy fogalmazott: nem jutott elég idő a próbafolyamatra, túl sok darabot adtak elő, ráadásul rengeteg előadást külföldi vagy vidéki utak előztek meg.

Reviczky tehát szabadúszóként folytatja, jelenleg is három filmet forgat párhuzamosan – írja a hvg.hu.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2017. február 21. 13:27
Filmszerepeiben zseniális, és én soha nem fogok úgy játszani mint ő legrosszabb napjaiban, mert ő még tíz deka szalámi megvásárlásába is több életet visz mint bárki. De az van, hogy mikor egy színészt másodszor látok részegen színpadon, kivált ha tehetséges, és általam nagyrabecsült akkor többet nem ülök be rá. Kedves Revicky Gábor! Maradok filmes munkásságának rajongója.
atila68
2016. szeptember 09. 20:00
Mert maradandó negatív élmény volt. Azért. De én nem te vagyok.
Nannyó
2016. szeptember 07. 16:38
Ne dolgozz annyit, öreg vagy már.
adam
2016. szeptember 07. 16:38
Revicky talán a kedvenc színészem, jó egészséget és örömteli alkotást kívánok neki!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!