Hosszú út a trónig, bébi

2016. október 24. 10:13

Fegyverek, nők és termonukleáris bombák. Jó szórakozást. FIGYELEM!!: Bejegyzésünk a sorozat (egyenlőre ) zárókönyvét taglalja.

2016. október 24. 10:13
leventex97

A könyvben találkozhatunk karakterekkel Shaw idejéből, az elmaradhatatlan és abszolút meszes Paul Wittigennel, Brett fegyvertársával, nem maradhat el a félelmetes Herites ezredes és Chisi őrnagy a GAMMA-tól, Dana Djokics aki a roxoláni után restaurátorként éli életét, Shaw ex barátnője. Még őnagysága IV. von Anstetten is tiszteletét teszi a valóság ezen síkján. De Tess Gordon és M. Kerwin sem maradhat ki a buliból. Apropó Tess és Kervin, a Katedrális könyveket érdemes elolvasni, mert nélkülük egynéhány utalás homályos maradhat. Fonyódi (vagy mondjak inkább Shaw-t?, elvégre az ő életrajzát olvashatjuk) megtartotta azt a lezser írásmódot, amiről ezer közül felismerhetőek »baszics«. Főszereplőink gyakran hivatkoznak más írókra, akik a Mysterious Universe világát gazdagítják, úgy, mintha azok a történet korszakának valós személyiségei lennének.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lardy
2016. október 25. 13:35
...csak az az "egyenlőre" nagyon böki a szemet ott az alcímben...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!