Itt a Logan teljes előzetese

2017. január 19. 18:47

Nagyon kemény filmnek ígérkezik az utolsó Farkas/Rozsomák-mozi: itt a teljes előzetes.

2017. január 19. 18:47

Felnőtt besorolású kaszabolás lesz az öreg Farkas (Rozsomák/Wolverine) története, amelyben a gyerekkorú klónja, X-23 és X Professzor csatlakozik hozzá egy posztapokaliptikus roadtripre.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
teljesenertelmetlen
2021. június 02. 23:09
Az meg már csak hab a tortán, hogy még véletlenül sem egy kisfiúra írták a szerepet (bár az is borzalmas lenne), hanem egy kislányra. Ugye értjük a sulykolt üzenetet: a nők már kislány korukban is erősebbek, ügyesebbek és okosabbak minden férfinál, és legyőzik őket. A sok hülye meg csak bámulja.
teljesenertelmetlen
2020. január 28. 17:04
És akkor csodálkozunk, hogy körülöttünk halomra ölnek embereket gyerekek... És van olyan barom, aki ennek még tapsikol is. Aztán majd bambán néz ki a fejéből, mikor a "kislány" megnyomja mellette a gombot...
ichneumon
2017. január 23. 15:01
Tehát most egy kislány fog vérfürdőt rendezni. Mostantól ez lesz az új pop-filmes perverzió: gyerekek ölnek halomra mindenkit. Ja, bocsánat, ez nem fikció, ez napjainkban is megtörténik havonta odaát.
kamasuka
2017. január 20. 13:20
Miért érzem ennél a filmnél, hogy a Last of Us-ra hasonlít a két főszereplő kinézetében és a road movie mivoltában? :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!