Rocklegendák, ha összefognak...

2018. október 16. 21:04

Magyarország régi és új rockkedvencei hoztak össze egy rendkívüli válogatásalbumot a hazai metál színtér egyik legmeghatározóbb bandája, az Ossian előtt tisztelegve.

2018. október 16. 21:04

Tizennyolc hazai és külföldi metálbanda fogott össze, és készített el egy tribute-albumot az Ossian zenekar számaiból. Az apropót egy hármas születésnap jelentette: az együttes alapítója, énekese, Paksi Endre 60 éves idén, az Acélszív című bemutatkozólemez pedig 30 éves, és 20 éve zenél az együttesben a magyar metálszíntér egyik legjobb gitárosa, Rubsics Richárd.

Az Ossian munkássága előtt tisztelgő együttesek között olyan régi topcsapatok szerepelnek, mint a Lord, a Moby Dick, a Tankcsapda, de fiatal bandákat is találunk köztük, mint például a Leander Kills vagy az Eurovízióra is kijutó AWS. Két dalt is ajánlunk meghallgatásra: a Lord Acélszív-átdolgozását és az AWS-től az Éjféli lányt.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2018. október 17. 16:51
AWS, mikor generációk összeérnek.
tigristank
2018. október 17. 08:14
Nekem megvan a Cd. Szerintem a Moby Dick és a Lord lett a legjobb feldolgozás, de szép, hogy ennyi magyar együttes bevállalta. Respect.
c.critical
2018. október 17. 03:18
A tematikában szereplő nótákat a youtube letiltotta. Én legalábbis egyiket sem tudom meghallgatni, noha a Pokolnál hangosabb az egyik kedvencem, és az összes létező feltöltésre rákattintottam, mindhiába...
Akitlosz
2018. október 16. 22:36
Az Acélszívből ilyen pelenkás nótát csinálni? Ez a két nóta ami itt van egyik sem illik az Ossianhoz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!