Szatmárnémetiben koncertezett Közép-Európa legnagyobb rockzenekara

2023. augusztus 01. 05:40

Közel kétszázan játszották örökzöldeket a CityRocks villámcsődületén a város új főterén.

2023. augusztus 01. 05:40
null

A CityRocks által megszervezett rendezvényen „a keményzene nagyágyúinak” slágereit hallhatta a közönség. A koncerten többek között felcsendült a Nirvana, a Metallica, a Pink Floyd vagy a Billy Idol egy-egy dala. De a repertoárban magyar és román szerzemények is helyet kaptak – nem maradt ki a Tankcsapda, a Republic, de a román Iris dala sem – írta a maszol.ro.

A lap hozzátette, hogy a kétszáz fős zenekar összetétele „vegyes volt”, de igazából a flashmob célja pontosan ez volt. „Így

 jól megfért egymás mellett a 7 éves dobos srác a banda legidősebbjével, a szintén perkás 75 éves rocknagypapával”

– írták.

Szatmárnémetiben nagy hagyománya van a rockkoncerteknek

A 19 órakor kezdődő koncert előtt a szatmári Black River Blues Band melegítette be a közönséget, utána pedig a Hollywood Rose nevű magyarországi Guns’N’Roses tribute-zenekar fellépése várta a rockereket, amolyan levezetésként.

Szatmárnémetiben nagy hagyománya van a rockkoncerteknek. A ’90-es években egész Romániából zarándokoltak ide a Samrock fesztiválokra, a szatmári rockerek pedig a mai napig rendszeresen összegyűlnek, de már kisebb koncerteken a különböző rendezvényhelyszíneken – jegyezte meg a maszol.ro.

Nyitókép: CityRocks Facebook-oldala

 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!