Álmában csönget egy picit

2023. szeptember 27. 21:15

2023. szeptember 27. 21:15
Homemade,Baked,Brie,In,Puff,Pastry,With,Lingonberry

Kövérné Kalmár Mónika  „Sütis Móni” írása a Mandiner hetilapban.

Klára úgy volt erős nő, hogy igazából nem is tudott róla. Egyszerűen csak tette a dolgát, és maga sem értette, miért, de a környezete időről időre rákérdezett: hogyan csinálod? „Ahogy mindenki” – gondolta Klára, mert nem érzett abban semmi különöset, hogy vezette a vállalkozását, koordinálta három, éppen a felnőttkor küszöbén álló gyermeke életét, szerette férjét, igyekezett helytállni mint feleség, anya és háziasszony – bár úgy érezte, valahol valami mindig hiányt szenved. Gondolhatják róla, hogy szupernő, de nem az.

 Beszalad a boltba, vesz négy camembert sajtot, meg két tekercs leveles tészta kell még”

Itt volt a főzés, például. Az utóbbi időben egyre kevesebb ideje volt rá, noha mindenki tudja, hogy a házi kosztnál jobb nincs, hogy minden az alapanyagokon múlik (az vagy, amit megeszel), hogy valójában három-négy hozzá­valóból tizenöt perc alatt olyan vacsorát lehet rittyenteni, hogy szó bennszakad. Hát milyen nő az olyan, aki még erre sem hajlandó?

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!