Hans Zimmer zenéi újra Budapesten!

2024. március 14. 16:15

Erre mindenképpen elmegyünk! Akad itt más filmzene-rajongó is?

2024. március 14. 16:15
The World of Hans Zimmer, koncert, filmzene, MVM Dome1
Böjtös Gábor

Nyitókép: Green Stage Productions

***

A Green Stage Production ma örömmel jelentette be, hogy Budapest is bekerült a The World of Hans Zimmer – A New Dimension európai turnéjának állomásai közé.

Forradalmi zenei küldetés és az alkotás öröme árad Hans Zimmer legújabb csodálatos zenei kavalkádjából, melyet a The World of Hans Zimmer – A New Dimension számára állított össze. A két Oscar-díjjal is rendelkező zeneszerző a számára jellemző módon új dimenziókba emeli munkáját, 

mely tele van erővel, szenvedéllyel, energiával, szépséggel, drámával, lélegzetelállító momentumokkal és mély érzelmekkel.

A koncertturné elődje, a The World of Hans Zimmer – A Symphonic Celebration először 2018-ban bűvölte el a közönséget Németországban, és azóta számos sikeres koncertet tudhat maga mögött világszerte. Ezúttal Hans Zimmer személyesen nem lép színpadra a The World of Hans Zimmer – A New Dimension  produkcióban, de az ő jelenléte és kreatív kurátori szerepe biztosítja, hogy ez a show is a legmagasabb minőségben ragyogjon, a világ legkiválóbb szólistáival és egy lenyűgöző szimfonikus zenekarral.

The World of Hans Zimmer, koncert, filmzene, MVM Dome1

A "Hollywoodi Lázadó" (ahogyan a BBC nevezi) újra és újra lenyűgöző és izgalmas élményt nyújt The World of Hans Zimmer című produkciójával, melyben rendkívüli dallamai és modern kompozíciói magukban hordozzák a filmvilág legnagyobb alkotásainak esszenciáját. Ő fűszerezte és adta meg azt az energia löketet, amivel filmzenéje örökre beírta magát a halhatatlanok közé. Olyan klasszikusok zenéjét jegyzi, mint: a Dűne, a 007 Nincs idő meghalni, Az oroszlánkirály, a Gladiátor, A Karib-tenger kalózai, a Batman: A sötét lovag-trilógia, az Interstellar, Az utolsó szamuráj és a Top Gun: Maverick...

A The World of Hans Zimmer – A Symphonic Celebration dupla albumát 2019-ben a Sony Classical jelentette meg, és azóta is számos rajongó számára biztosít különleges élményt. A The World of Hans Zimmer – A New Dimension európai turné a Semmel Concerts és az RCI Global, valamint a Tomek Productions összefogásának köszönhető.

További információk: www.worldofhanszimmer.com

Jegyek: https://www.eventim.hu/hu/jegyek/the-world-of-hans-zimmer-budapest-mvm-dome-634406/event.html

The World of Hans Zimmer, koncert, filmzene, MVM Dome2

Hans Zimmerről:

Hans Zimmer több mint 500 zenei projektet jegyez, melyek összességében több mint 28 milliárd dollárt hoztak világszerte a pénztáraknál. Zimmer 

két Oscar-díjjal, három Golden Globe-díjjal, négy Grammy-díjjal, egy American Music Award-dal és egy Tony-díjjal

 lett elismert a zenei szakmában. Munkái közül kiemelkednek a Dűne, a 007 Nincs idő meghalni, a Gladiátor, Az őrület határán, Lesz ez még így se, az Esőember, a Sötét Lovag-trilógia, az Eredet, a Thelma és Louise, Az utolsó Szamuráj, a 12 év rabszolgaság, a Blade Runner 2049 (amit Benjamin Wallfisch-szal közösen komponált), valamint újabb filmzenei művek, mint a Top Gun: Maverick, a Wonder Woman 1984 és a SpongyaBob Kockanadrág. Legutóbbi művéért, a Dűnéért, Zimmer elnyerte az Oscar-díjat a legjobb filmzenéért. 2019-ben, Az oroszlánkirály élőszereplős feldolgozásáért, Grammy-jelölést kapott a Legjobb Score Soundtrack for Visual Media kategóriában.

Zimmer a Hans Zimmer Live turnéja során rendkívül sikeres állomásokat járt be világszerte, ami igazi koncert szenzáció volt, mely 2022 áprilisában indult Európában és 2023 júniusáig tartott.

Semmel Concerts:

A Semmel Concerts Entertainment GmbH az egyik vezető rendezvényszervező Európában, és évek óta a POLLSTAR 10 legjobb szervező között szerepel világszerte. A cég a CTS Eventim AG-vel való együttműködésének 2000 év óta Európa legnagyobb jegyszolgáltatójával együtt vezető hazai és nemzetközi pozíciót töltött be az élőzenés szórakoztató műsorok területén. A Semmel Concerts közel 150 alkalmazottal és 8 irodával rendelkezik Németországban. A cégnek érdekeltsége van a Promoters Group Munich-ben és az Arena Berlin Betriebs GmbH-ban, valamint 2020 óta kizárólagos részvényese a Show Factory Entertainment GmbH-nak Bécsben. A vállalat struktúrájában helyet kap a Semmel Exhibitions és a Semmel Artists & Events is. A cég vezérigazgatója Dieter Semmelmann. Különböző nemzeti és nemzetközi témákkal, valamint sokféle saját gyártású produkcióval évente több mint 1500 eseményt szervez, amin több mint 5 millió látogatót jegyeznek. A Semmel Concerts Entertainment GmbH több Live Entertainment Awards (LEA) díjat is elnyert, köztük a Az Év Szervezője díjat.

The World of Hans Zimmer, koncert, filmzene, MVM Dome3

Tomek Productions:

A Tomek Productions székhelye Bécsben, Ausztriában található, és különleges multimédiás koncert-koncepciókat fejleszt, melyek a film- és médiazene világára összpontosítanak. Az olyan eseményekkel, mint a „Hollywood Bécsben”, melyet világszerte televíziós közvetítésben élvezhetünk, valamint a The World of Hans Zimmer nevű nemzetközi turnéprodukcióval, a Tomek Productions meghatározó szereplővé vált a film- és médiazenei események területén. A koncerteket zene, vizuális elemek, fény és tér kreatív játékával rendezik meg, melyek igazi harmonikus, lebilincselő és érzelmes hangulatot teremtenek.

A koncert szervezője a Green Stage Production iroda, melynek mottója:

"A Földünk védelme, és ezért tudatos célunk, minden általunk megrendezésre kerülő koncert, előadás megvalósításához szükséges energiafelhasználások adataiból kiszámíthassuk az adott események Ökológiai lábnyomát, ezen számítások eredményeként pedig annyi fát ültessünk hazánkban, amely ezt a keletkezett öko lábnyomot ellensúlyozni képes".

 

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:22
🍓 ️ ­A­ ­­­d­­­ö­g­ö­­s­­ ­­l­á­­n­­­y­o­­k­­ ­v­á­­r­­­n­­­a­­­k­­­ ­r­­á­­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­.­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­𝗨­­𝗡
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!