György László:  A korszerű belföldi üzemek a magyar növekedés legjobb példái

2019. november 06. 23:19

Európai szinten is kiemelkedő a magyar gazdaság növekedése, az eredményeket azonban a számoknál is jobban jeleníti meg a korszerű belföldi üzemek teljesítménye – mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti államtitkára szerdán, a Modern Gyárak Éjszakájának budapesti sajtótájékoztatóján.

2019. november 06. 23:19
null

Schanda Tamás közölte, hogy a rendezvényt jövő pénteken országszerte 73 helyszínen rendezik meg, vagyis tavalyhoz képest megduplázódott a résztvevő cégek száma.

A meghirdetett több mint 6 ezer látogatói hely túlnyomó része már be is telt, de még csaknem másfélezer érdeklődő jelentkezhet a programokra, tette hozzá.

(MTI)

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bunko_jobbos
2019. november 08. 18:03
Voltunk 2 éve a családdal (lányok) Az Audinál. Mondjuk úgy, hogy lenyűgöző. Persze 3/4 évre előre be vannak telve a helyek.
august
2019. november 08. 18:02
Hihetetlen élmény egy ilyen üzemlátogatás, élőben, anno ipari tanulóként jártunk vagy tucatnyi nagyüzemben az egész országban, egészen lebilincselő élmény. Főleg ha azt is hozzátesszük, hogy ma már ezeknek a cégeknek a nyoma sincs meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!