El kell hozni a leggyorsabb internetkapcsolatot a vendégek számára

2021. február 10. 22:13

Az internet megváltoztatta a mindennapi életünket, ma már létszükséglet, hogy online is elérhetőek legyünk. Éppen ezért értékelődött fel a szálláshelyek esetében is, hogy vendégeik számára megbízható, stabil és gyors internethozzáférést biztosítsanak. Különösen fontos ez olyan szállodák esetében, ahol sok az üzleti ügyben megszálló vendég.

2021. február 10. 22:13
null

Új Marriott szálloda épült Tacoma központjában

A tacomai Downtown Marriott a város szívében helyezkedik el, közvetlenül kapcsolódik a Greater Tacoma Kongresszusi Központhoz, rövid sétával pedig elérhetőek különböző éttermek, szórakozási lehetőségek és a Múzeumnegyed is. A szálloda 2020 novemberében nyitotta meg kapuit, üde, helyi hangulatot idéző szobákkal várja vendégeit. Az épületben összesen 304 szobát alakítottak ki 22 emeleten, ezen kívül pedig bálteremmel is rendelkezik, mely alkalmas helyszín vállalati rendezvények és különböző képzések megtartására. Továbbá kényelmes összeköttetést biztosít a kongresszusi központtal, amit Észak-Amerika egyik legfontosabb kongresszusi központjaként tartanak nyilván. A nívós hotel felismerte, elengedhetetlen, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsák vendégeik számára.

Így a leggyorsabb, 5G képes vezeték nélküli internethálózat kiépítése érdekében segítséget kért egy magántulajdonban lévő, vezeték nélküli hálózat kiépítésével foglalkozó cégtől, a Mobilitie-től. A vadonatúj luxusszállodában - a partneri kapcsolatnak köszönhetően - 5G gyorsaságú WI-FI fog a vendégek rendelkezésére állni, ezzel jelentősen javul a vendégélmény, akár munka, akár egyéb szabadidős tevékenység kapcsán veszik igénybe a szolgáltatást. 

A megfelelő gyorsaságú internetkapcsolat kiépítése elengedhetetlen a konferenciaszállodák esetében 

A Mobilitie a megfelelő internetlefedettség érdekében eddig 130 DAS antennát és 190 Wi-Fi AP-t telepített mind a Kongresszusi és Kereskedelmi Központba, mind a közeli 23 000 férőhelyes Tacoma Dome-ba. Ugyanezt az erőteljes infrastruktúrát tervezik kiépíteni az újonnan csatlakozó Marriott hotelben is, hogy az itt megszállók megtapasztalhassák a zökkenőmentes internetkapcsolat által kínált élményt, továbbá előkészítsék az ingatlant az 5G bevezetésére. 

Mindkét fél elégedett 

A Marriott Tacoma Downtown egyik munkatársa, Ben Osgood úgy gondolja, hogy az általuk kínált szolgáltatások nagy részéhez szükséges egy megbízható vezeték nélküli kapcsolat kiépítése, és nagy öröm számukra, hogy a vendégeik élvezhetik majd a nagysebességű internet előnyeit. 

A Mobilitie segítségével az itt megszállók minőségi, 5G gyorsaságú csatlakozáshoz juthatnak, mely kiválóan alkalmas üzleti megbeszélések lebonyolítására, és egyéb szabadidős elfoglaltságokra. A Mobilitie részéről is öröm, hogy létrejött ez az együttműködés, ráadásul a tervek szerint, hamarosan egy másik Marriott szállodát is hasonlóan magas színvonalú rendszerrel ruháznak fel. 

A cikk szerzője: Fülöp Réka 
 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!