Lángoló kerékpár

2012. február 27. 13:45

A Bárka Színház Lángoló kerékpár című előadása tényeket kíván felmutatni a mai magyar helyzetről és ennek közvetlen előzményéről, a második világháborúról.

2012. február 27. 13:45

Dorota Masłowska Megvagyunk egymással című darabját dolgozta át Kabai Lóránt, így született a Lángoló kerékpár. „Mit jelent szembenézni történelmi örökségünkkel? Vagyis mit jelenthetne, ha megtennénk, ha mernénk szembesülni egykori tetteinkkel, döntéseinkkel, múltunkkal? A Lángoló kerékpár című előadás tényeket kíván felmutatni a mai magyar helyzetről és ennek közvetlen előzményéről, a második világháborúról. Mindezt olyan érzékenységgel és iróniával, hogy észre sem vesszük és kicsordul a könnyünk a nevetéstől vagy éppen a meghatottságtól...” – olvasható a Bárka Színház ismertetőjében.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!