Lesz magyar hegyikerékpáros induló az olimpián

2012. május 24. 17:01

Sikerült kvótát szerezniük a magyar hegyikerékpáros férfiaknak, így Pari András személyében lesz magyar induló az olimpián. A nők lemaradtak a kvalifikációról.

2012. május 24. 17:01

A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) szerdán hivatalosan közzétette a kvótát szerzett nemzetek listáját. A sorrend a két kvalifikációs időszakban megszerzett összpontszám alapján alakult ki. A férfiaknál 24, a nőknél 18 ország szerezhetett indulási jogot. Magyarország a férfiak rangsorában a 20., a nőkében a 19. helyen zárt, így férfi indulónk lesz az ötkarikás játékokon, a nők viszont lecsúsztak a kvótáról.

Hogy a magyar színeket ki képviselheti majd Londonban, azt egy három fordulós válogatóverseny során dőlt el. Ezeken Parti András szerepelt a legjobban, így ő indulhat majd az olimpián.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!