A biciklisekre utazik a rendőrség a következő napokban

2013. július 16. 08:57

Fokozott közúti ellenőrzést tart a rendőrség keddtől csütörtökig Budapest több kerületében, a motorosokat és a kerékpárosokat ellenőrizik. Elsősorban a kötelező tartozékok meglétére, illetve a szabálytalan közlekedőkre figyelnek majd a hatóság emberei.

2013. július 16. 08:57

A Budapesti Rendőr-főkapitányság július 16. és 18. között különböző időszakokban a motorkerékpár-, a segédmotorkerékpár-vezetők és kerékpárosok közlekedésbiztonságának javítása érdekében tart fokozott közúti ellenőrzést – írja a police.hu. A rendőrség ellenőrzi a biztonsági eszközök meglétét és használatát, valamint fellép a szabálytalanul közlekedőkkel szemben. 

Ellenőrzik a kerékpárok kötelező tartozékait (a képen), a bukósisak használatát, valamint azt, ki hajt ittas vagy bódult állapotban.

 

Nyitó Kép: Borsod Online

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Secnir
2013. szeptember 20. 19:40
július közepe van, de ez az év első jó híre!
micream
2013. július 27. 00:29
Azt mondja Darvason egy ötven év körüli férfi, hogy mostantól fogva a falut kétfajta ember kerülje el: fideszes és dohányos. Fideszes azért, mert Orbán Viktor jobban megnyomorította a szegényt embert, mint Rákosi Mátyás, a dohányosok meg azért, mert a településen sehol sem lehet cigarettát kapni. A hatszáz lelkes bihari településen nem nyílt Nemzeti Dohánybolt, ezért egy doboz cigiért a Békés megyei Füzesgyarmatra kell menni. Ami a Hajdú-Bihar megyei Darvastól tizenkét kilométerre van, biciklivel oda-vissza eléggé sok idő. Szegény embernek nem futja arra, hogy benzinre és buszjegyre költsön, úgyhogy marad a kerékpár. Mármint nyáron.
micream
2013. július 27. 00:28
találóan fogalmazott a baltás amikor azt mondta, hogy ez a félázsiai népség nem olyan mint a skandinávok
bdi
2013. július 27. 00:28
A minimálbérnél is nagyobb büntetés, egy károkozással nem járó közlekedési szabálytalanságért biztosan alkotmányellenes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!