Egyre kevesebb a lámpa nélküli bringás

2013. november 14. 12:44

A Magyar Kerékpárosklub hatodszor tartott lámpaszámlását szerdán este.

2013. november 14. 12:44

A tévhitekkel ellentétben a budapesti kerékpárosok közül már csak minden tizedik bringás úgynevezett „ninja”, vagyis olyan biciklis, aki nem használ lámpát közlekedéskor.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
meleggumi sc
2014. január 21. 17:28
Aki nem tízzel megy az a dinamót leégeti, nem bírják a nagy hideget az esőben zárlatot kapnak főleg hogy az egyik pólus a váz. Az esőt az elemes lámpák sem nagyon szeretik. Azok a bizonyos elemes lámpák szétesnek szó szerint. Láttam már drága cateye lámpát is szétesni mert ezek kb 80gramm műanyagból vannak. Egyszerűen nem a mindennapos strapára vannak kitalálva. Nézz meg ezer bringást és mutass két egyforma lámpát ! Nem fog menni. Én most egy 6000 forintos ütés /vízálló lámpával kísérletezem. A mondandóm annyi: nincs úgy biztosítva technikailag a biciklisek lámpája hogy az megérje. Miért nem lehet valami gyártási szabványa ezeknek hogy megbízható darabokat vehessünk. Sebaj az okos bringás megoldja valahogy csakhogy ne büntessék meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!