Magyar válogatott labdarúgót igazolt a kolozsvári CFR!

2018. július 04. 16:50

A 25 éves Lang Ádám, aki eddig huszonkétszer ölthette magára a magyar címeres mezt, a francia másodosztályból érkezik a Gépész utcai bajnokcsapathoz.

2018. július 04. 16:50

Az épp Lengyelországban edzőtáborozó kolozsvári focicsapat egyelőre kizárólag válogatott légiósokat igazolt a nyáron. Korábban a horvát nemzeti tizenegyben is bemutatkozó Mate Maleš érkezését jelentették be, most pedig a veszprémi Lang Ádám rázott kezet a klub illetékeseivel a Kolozsvári CFR hivatalos honlapja szerint – írja a Főtér.

Lang korábban a Veszprémben, Győrben, a Videotonnál, a francia Dijonnál és a Nancy csapatánál is megfordult. 2016-ban Székesfehérvárról igazolt a franciaországi Dijonba, az elmúlt szezonban tavasszal a másodosztályú Nancynál rúgta a bőrt, kölcsönben, 14 alkalommal kapott lehetőséget.

A CFR egyébként a támadósorát is erősítette a héten, szintén egy válogatott játékossal: a következő szezontól a kameruni Afrika-bajnok Robert Ndip Tambe is a Gépész utcában folytatja. Szerdán az is kiderült, hogy Cristian Manea, a román válogatott 20 éves jobbhátvédje is Kolozsváron marad a következő idényben.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogd a pénzt és kuss
2018. július 05. 08:55
elég szar helyzetben kehet, ha odamegy.... vagy k...va sokat kap... bár inkább az előbbi.
bunko_jobbos
2018. július 04. 20:12
Jól eladta a labdát a svájci meccsen a végén. :-( Szerintem ez visszalépés, de nehéz élet a focistáké. A legrosszabb az, hogy a karrierjük nagyon rövid, egy kis elcsúszás elront vagy 5 évet, és van összesen max. 15.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!