A Young Boys 3-2-re győzött a Ferencváros ellen

2021. augusztus 18. 23:18

A Ferencváros bár másfél félidőt emberelőnyben játszott a Young Boys ellen, nyílt maradt a párharc a visszavágóra. Összefoglalónk!

2021. augusztus 18. 23:18
null

Szerdán Bajnokok Ligája mérkőzést játszott a Fradi és a Young Boys Svájcban. A Fradi a főtáblára jutásért lépett pályára,

ám végül kikaptak a svájci csapattól.

A meccs elején a Fradi szerezte meg a vezetést, a 14. percben Franck Boli góljával, aki az ötös bal sarka elől, tíz méterről a jobb felsőbe rúgta a labdát. A magyar csapat csak két percig örülhetett, a 16. percben Meschack Elia kiegyenlített, jobbal a bal alsóba lőtte a labdát. Dibusz hősiesen vetődött, de csak beleérni tudott, védeni nem. 

A 25. percben a Fradi emberelőnyhöz jutott, mert Silvan Hefti piros lapot kapott Botka lerántásáért. A félidő vége előtt a Young Boys gyorsan még lőtt egy gólt, a 40. percben Garcia bal oldali beadását Dibusz kiütötte, de Vincent Sierro megszerezte a labdát és berúgta 20 méterről. 2-1.

Az első félidőt 4 perccel meghosszabbították, ám nem tudott a Fradi azalatt fordítani vagy egyenlíteni. A 64. percben Ulisses Garcia a bal alsóba lőtte a labdát, amit Dibusz nem tudott védeni, meglett a 3-1. Innentől a Fradi már csak szépíteni tudott. A 82. percben Mmaee lapos passzát Franck Boli jobbal belebombázta az ellenfél kapujába és megszületett a végeredmény: 2-3 a Young Boysnak.

A 90 perces játékidőt még négy perccel hosszabbították, ám ez idő alatt csak Szánthó tudta ballal huszonöt méterről a bal felső felé rúgni, gól nem született. Nyílt maradt a párharc a visszavágóra.

Statisztikák

A Young Boys 11-szer lőtt kapura, 6-szor a kapu felületére, a magyarok mutatója 14/5. A hazaiak 76 százalékos pontossággal passzoltak, a zöld vendégek 84 százalékkal, illetve 56 százalékban a Fradié volt a labda.

 

Nyitóképen: Botka Endre, a Ferencváros (j) és Meschack Elia, a Young Boys játékosa a Bajnokok Ligája-selejtezője negyedik fordulójának Young Boys - Ferencváros első mérkőzésén a berni Wankdorf stadionban 2021. augusztus 18-án. Fotó: MTI/EPA-KEYSTONE/Anthony Anex

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tiszafa
2021. augusztus 21. 12:58
Ezt a Laidouni-t minek vették meg? Nincs esze a játékhoz! Mást se csinált, mint csak belebonyolódott a cseleibe. Cselezni akkor kell, ha van területem. Nekem is, meg a labdának is. De ez megkapta háttal a kapunak a labdát egy vagy két védővel a nyakában, és ahelyett hogy passzolt volna, belefordult a védőkbe, azzal, hogy ő majd labdástól átverekszi magát rajtuk. Persze hogy mindig leszerelték. Ki kéne rúgni a picsába, meg azt a marhát is a stábból, aki a megvásárlását szorgalmazta.
PPK
2021. augusztus 19. 10:32
1 ft a meleg langos kikapott a ferencváros
PPK
2021. augusztus 19. 10:32
Nem kavarnak fel ezek a nigger meccsek.
Newman
2021. augusztus 19. 08:10
A Fradi MOST ennyi!! De fejlődik, évről, évre! Köszönjük!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!