Rossi: A pótselejtező eddig is álom volt, továbbra is az, csak már nehezebben elérhető

2021. szeptember 05. 21:12

A magyar válogatott szövetségi kapitánya szerint rendkívül sok problémával érkeztek a mérkőzésre.

2021. szeptember 05. 21:12
null

A magyar labdarúgó-válogatott 1-0-s vereséget szenvedett az albán csapat vendégeként a 2022-es katari világbajnokság európai selejtezősorozatának ötödik fordulójában. Marco Rossi a találkozót követően elmondta, bár nem a világ egyik legjobb csapata volt az ellenfél, de a rivális játékosai remek erőnléti állapotban vannak. A szakember megjegyezte, összességében rendkívül sok problémával érkeztek a mérkőzésre,

szerették volna nyomás alá helyezni vetélytársukat, de sokszor probléma volt az időzítéssel, ez pedig hazai lehetőségeket eredményezett.

A világbajnokságra való kijutással kapcsolatban a tréner elmondta, a pótselejtezőt érő helyezés elérése eddig is egy álom volt, és továbbra is az, csak most már nehezebben elérhető.

„Nem voltunk elég jók"

Dibusz Dénes az MLSZ Twitter-oldala alapján megjegyezte: fájó az eredmény, ugyanis győzni szerettek volna.
 „A mai mérkőzés sem úgy nézett ki, ahogy szerettük volna. Most nem egy sokkal erősebb csapat ellen kellett mindent bevetve védekezni. Nem voltunk elég jók, hogy nyerjünk ma” – fogalmazott.

Lang Ádám szerint mostantól bravúrra lesz szüksége a gárdának:

„Nehéz helyzetbe kerültünk, saját magunk miatt, mert rajtunk múlt ez a mérkőzés. Mostantól bravúrt kell elérnünk, de kihívásnak kell tekintenünk, hogy még mindig van esélyünk kijutni, és ezt meg kell ragadnunk” – mondta a játékos.

(MTI)

Nyitókép: MTI/EPA/Malton Dibra

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2021. szeptember 06. 09:56
az Albán győzelembe Rossi is benne volt! kicsit taktikai vereség volt!
Senior
2021. szeptember 06. 09:34
"Pótselejtező eddig is álom volt." Dehogy volt álom! Angolok persze, de a lengyelekkel kb. pariban vagyunk, ja voltunk, már az albánokkal sem. Valami az EB után nagyon elromlott. Lipcse és a Freiburg visszahívta magyarjait, igazuk van, ezért a jétékért nem érdemes a sérülést kockáztatni.
jánosbácsi
2021. szeptember 05. 22:42
Nagyjából annyit fejlődött az ország Orbán Viktor uralma alatt mint a foci. Semmit
Lion
2021. szeptember 05. 22:06
Remeg a széke pedig jó edző.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!