„Irány Párizs!” – magyarul köszönte meg a szurkolást a világbajnok Muszukajev

2023. szeptember 20. 14:03

„Hello, Magyarország! Köszönöm a szurkolást, irány Párizs! Hajrá, magyarok!” – mondta a friss világbajnok.

2023. szeptember 20. 14:03

A Mandiner beszámolt róla, hogy Muszukajev Iszmail a szabadfogásúak 65 kilogrammos súlycsoportjában aranyérmet szerzett a birkózó vb-n. Az FTC sportolója hétfőn a lehető legnehezebb ágon, szenzációs meneteléssel jutott a fináléba.  A keddi fináléban a Puerto Ricó-i Sebastian Riverával csapott össze és fantasztikus birkózással, technikai tussal 11-0-s győzelmet aratott. 

Ezt is ajánljuk a témában

Muszukajev Iszmail magyarul köszönte meg a támogatást: „Hello, Magyarország! Köszönöm a szurkolást, irány Párizs! Hajrá, magyar

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NERsevik
2023. szeptember 21. 10:44
Itt az ideje valami érdemrendet adni a pacalkirálynak, hogy felvirágoztatta a "magyar birkózást"! (Muszukajev érdemeiből nyilván nem von le, gratula neki!)
BartSimpson
2023. szeptember 20. 20:15
Igazi Ősmagyar...🤣 Büszke rá népnemzethy pártunk és kúrmányunk (még copy--cut Pali bácsi is az lenne) 😂
rugbista
2023. szeptember 20. 19:34
Jópofa, hogy a 19. században egész komoly irodalma volt a magyar-kabard nyelvrokonságnak. A honfoglalás előtt a magyarokhoz csatlakozott kabarok sem biztos, hogy törökös nép volt, lehettek akár a kaukázusi nyelvcsaládhoz tartozó kabardok is. Talán. Mindenesetre a szabadfogású birkózás világbajnoksága egyre inkább kinevezhető dagesztáni (avar, lezg, kumük, dargin) és észak-kaukázusi (oszét, csecsen, kabard, balkár) bajnokságnak is.
Sandokan74
2023. szeptember 20. 17:42
Éljen a magyar-kabard barátság....éljen..éljen...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!