Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

„Jobb, mint De Bruyne!” – a Liverpool-szurkolók teljesen odáig vannak Szoboszlai teljesítményétől

2023. szeptember 07. 10:49

Még az edző, Jürgen Klopp is nehezen találja a szavakat, ha a magyar válogatott csapatkapitányáról kérdezik.

2023. szeptember 07. 10:49
LIVERPOOL, ENGLAND - SEPTEMBER 03: Dominik Szoboszlai of Liverpool crosses the ball during the Premier League match between Liverpool FC and Aston Villa at Anfield on September 03, 2023 in Liverpool, England. (Photo by Matt McNulty/Getty Images)

A Nemzeti Sport egy válogatást készített a külföldi Liverpool szurkolók Szoboszlai Dominik lenyűgöző tejesítményével kapcsolatos megnyilvánulásairól. A Premier League-ben már az első gólját is megszerző játékost hamar megkedvelték az angol szurkolók, az eddig lejátszott 4 mérkőzésből 

 

kettőn is a meccs legjobbjának választották. 

 

A cikkben kiemelik: Szoboszlai mellett a mezőnyjátékosok közül csak Andrew Robertson játszotta végig a Liverpool eddigi négy bajnokiját. Ezek után pedig Jürgen Klopp – ahogy korábban megírtuk – is feltette a költői kérdést: 

Ezt is ajánljuk a témában

Szoboszlai egy gép?”

A közösségi oldalakon pedig az angol szurkolók is a magyar válogatott csapatkapitányáról áradoznak. „Szoboszlai nagyon különleges játékos. Nálam ő volt a meccs embere. Az ő képességei a labdával és munkamorálja a labda nélkül! Ez az ami nagyon régóta hiányzott nekünk a középpályánkról. Beszéljünk az első Liverpoolban szerzett góljáról, amely teljes mértékben világklasszis, ahogy eltalálta azt a labdát ballal, hogy megszerezze a vezetést. Bár most ez őrültségnek hangozhat, mert egy teljesen más országból jött, de szerintem messze ő lesz az idény legjobb mezőnyjátékosa a csapatban” – mondta Szoboszlairól egy Liverpool-szurkoló.

 A Liverpool visszatért! Az előző idény csapatának már vége, az elmúlt. Szoboszlai micsoda játékos!” 

– mondta egy másik Liverpool-szurkoló, majd kifejtette: „Ő tud mindent, amit Kevin De Bruyne. Ő jobb Kevin De Bruynénél. Nemcsak támadásban, hanem védekezésben is”.

Nyitókép:  Matt McNulty/Getty Images

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
monuskaroly
2023. szeptember 07. 14:26
Ma este majd meglátjuk!!!
alexandrosz-2
2023. szeptember 07. 14:09
Kiválóan térdel a niggereknek. A többit leszarom.
Fegyenc8
2023. szeptember 07. 12:24
És igen! Újabb cikk Szoboszlairól! Mandi bazdmeg, tényleg nincs más téma? Vagy más sportolónk? Komolyan ez lesz a szint?
kizokkentido
2023. szeptember 07. 12:23
Szoboszlai lett az új Suhajda. Amíg nem kerül magyar "szakemberek" kezei közé, addig épülhet a karrierje a tehetségnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!