Neves brit lap: Szoboszlai megmentette a Liverpoolt

2023. szeptember 28. 14:15

A Telegraph szerint minden egyes megjelenésével csak egyre nyilvánvalóbb a magyar futballista tehetsége.

2023. szeptember 28. 14:15
null

„A Liverpool mestere a visszatérésnek” – ezzel indít a Telegraph cikke, amelyben a Leicester elleni 3–1-es győzelmét méltatják a Vörösöknek. 

Mint írják, Jürgen Klopp csapata nyolc mérkőzésen ötödik alkalommal állt fel egy gólos hátrányból a brutális támadóerő bemutatásával. 

És ahogy az előző mérkőzéseken, most is a 8-as számú játékos volt a sztár akinek a hasonlósága Steven Gerrarddal túlmutat az azonos mezen.

A magyar labdarúgó a második félidőben, a 65. percben állt be, és alig telt el 5 perc, amikor nagyjából 20 méteres távolságból óriási gól rúgott a jobb felső sarokba. A brit lap szerint „úgy tűnt, mintha Szoboszlai azt fontolgatta volna, hogyan fogja lazán átvenni az irányítást a pályán történő dolgok fölött”.

Van valami izgalom, ahogy a magyar csapatkapitány pont akkor brillírozik, amikor a csapatának a legnagyobb szüksége van rá”

– írja a szerző. 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Peter Powell / AFP

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
solyomtomi-2
2023. szeptember 29. 09:54
A futballszakembereknek üzenem, hogy nem az angol bajnokságban rúgta a gólt, hanem a Liga Kupában, egyébként másodosztályú csapatnak. Attól még a kapufa ugyanott van, és persze ugyanarra pattan róla a labda. Díjnyertes gól!
Búvár Kund
2023. szeptember 29. 07:28
Sokan köpködnek itt a sok Szoboszlais cikktől Ajánlom nekik nézzék, olvassák, az angol, liverpooli, oldalakat, mert én direkt megtettem ezt az utóbbi hetekben. Ott valóságos Szoboszlai őrület van. Tegnap a Liverpool hivatalos oldala kb 6 cikket szentelt Szoboszlai góljának, amik összesen kb 10 EZER hozzászólást generáltak. Persze csak beleolvastam a hozzászólásokba. Általalában a régi fényében ragyogó 8-as mezről, és újjáéledt Gerrardról szólnak. De van aki szerint 500 évre kell szerzödtetni, van aki szerint aranylabdás lesz, van aki szerint nem is tud normális gólt lőni stb. De így van ez nálunk magyaroknál, ha valakinek tehetsége van, dolgozik, befut, dicsérik, jönnek az irigyek, a besokkallók. Pedig ez semmi, ahhoz képest amit egy ilyen szintű sztárral, amilyen Szoboszlai lett, a nyugati médiák foglalkoznak.
alexandrosz-2
2023. szeptember 29. 06:22
Az a fontos, hogy a zsidlak gazdái parancsára terdeljen a niggereknek. Ha ezt nem teszi meg, kibasszák, mint a szaros macskát, akárhogyan majomkodik a gyepen.
Devil
2023. szeptember 28. 19:02
Csak így tovább Domi! Nagyon szorítok neked és a csapatodnak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!