Üzent a szurkolóknak a Ferencváros szerb edzője (VIDEÓ)

2023. szeptember 05. 15:38

Valószínűleg ez volt az első kifejezés, amit Dejan Sztankovics megtanult magyarul.

2023. szeptember 05. 15:38
null

Vasárnap 6-2-re nyert a Fradi Zalaegerszegen, hétfőn bejelentették az új edzőt, – a csapatot ideiglenesen átvevő Máté Csabát az Interrel BL-t nyerő Dejan Sztankovics váltja – aki kedden a klub Instagram-oldalán már üzent is a szurkolóknak.

„Hajrá, Fradi” – mondta magyarul, de érezhető délszláv akcentussal a 45 éves egykori klasszis.

A mai napon egyébként az is hivatalossá vált, hogy a régi stábból csak a klublegenda Leandro marad, ellenben Sztankovics olasz erőnléti edzőt és két szerb pályaedzőt is hoz magával.

A Fradi a kéthetes válogatott szünet után szeptember 21-én kezdi meg a Konferencialiga csoportkörét, méghozzá hazai pályán a szerb Csukaricski ellen. A csoportban a belga Genk mellett szerepel még az olasz Fiorentina is, akit Sztankovics szintén jól ismerhet a Seria A-ból.

Nyitókép: képernyőmentés

 

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. szeptember 06. 16:54
Niggerek rácokkal? Ez lenne a fradi? Minden nap van lejjebb. A következő a nigger + oláh, vagy a nigger + zsidó párositás lesz? A sok barom meg beszopja ezt kubatovtól? Meg is érdemlik!
zakar zoltán béla
2023. szeptember 05. 20:59
Hess!
rollotomasi
2023. szeptember 05. 16:10
Ennyi nem lesz elég. Ha nem hozza az eredményeket, ráadásul látványos focival, akkor ráborul az egész szar Kubatovostul, Oroszpalistul, meg Hajnalostul.
KomisszárHU
2023. szeptember 05. 16:02
Hogy hogy nem négert választottak edzőnek, az illett volna ehhez a négeresített fradihoz, ami nyomokban tartalmaz még fehér embert!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!