Mindent a nézettségért: Molnár Áron politikai aktivista és a Márki-Zaynak kampányoló Nagy Ervin bunyózott a RTL új műsorában – elrajtolt a Sztárbox

2023. október 29. 19:20

Nem akármilyen all star csapatot rántott össze az RTL, hogy az őt hétről-hétre verő TV2 nyomába eredjen: a tavaly még Márki-Zaynak kampányoló Nagy Ervin és a baloldal összes tüntetésén megjelenő Molnár Áron is ringbe lépett vasárnap este.

2023. október 29. 19:20
Béres Sándor

„Október 29-től minden vasárnap a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpontban izgulhatnak végig az érdeklődők” – írta meg a Sztárboxot közvetítő RTL. A műsor első adásában kiderült: 18 év után kerül ismét az RTL műsorára a Sztárbox, amelynek minden alkalmával 3 mérkőzést láthatnak az érdeklődők.

Miért hír a Sztárbox a Mandineren?

Az RTL-en futó műsor több szereplőjének is volt/van közéleti-politikai kötődése. Molnár Áron Noár például rendszeres résztvevője a hazai ellenzéki tüntetéseknek, megmozdulásoknak, valamint A noÁr-mozgalom fő aktivistájaként célja a „rendszer” lebontása. A színész főbb megmozdulásairól itt olvashat részletesebben.

Nagy Ervin többek között Rákay Philippel és a Megafonnal is összetűzésbe került már a hazai nyilvánosságban, valamint az ellenzéki oldal kapcsán korábban bejelentette: Márki-Zay Péter szekerét fogja tolni.

 

Ezt is ajánljuk a témában

Mint az RTL weboldala tájékoztat, az első negyeddöntőn, 2023. október 29-én az alábbi, közéleti szempontból is említésre méltó sztárok szállhatnak ringbe a továbbjutásért:

  • Férfi középsúly: Molnár Áron – Frohner Fecó
  • Férfi nehézsúly: Árpa Attila – Nagy Ervin

Kokó is megszólalt

„Mázsás pofonok fognak hullani” – mondta el a műsor első adásában Kovács Kokó István, aki a Sztárbox szakmai hátterét biztosítja.

Az első negyeddöntő kapcsolódó eredményei az alábbiak

Molnár Áron kiütéssel győzött a férfi középsúly első negyeddöntőjében!

A színész győzelmét többek között Iványi Gábornak ajánlotta.

Iványi Gábor neve olvasóinknak többek között onnan lehet ismerős, hogy Iványi a balliberális oldal ünnepelt sztárja, a komoly politikai szerepet is vállaló, a kormányt keményen ostorozó lelkész szerepének megítélése rendkívül ellentmondásos. Van, aki szerint a karitatív tevékenysége példamutató, más szerint a liberális szociálisellátó-maffia egyik vezére. Erről itt írtunk bővebben. A NAV szerint Iványi Gáborék 3 milliárd forintnyi járulékot nem fizettek be a dolgozóik után. Erről itt olvashat.

Ezt is ajánljuk a témában

Mutatjuk Noár győzelmét:

Nagy Ervin és Árpai Attila küzdelme is véget ért. Árpa Attila kiütéssel győzött.

***

Nyitóképen: Molnár Áronnal bezsélget a Sztárbox műsorvezetője: Csobot Adél. Fotó: telefonos fotó, TV-képernyő az RTL adásából.

 

 

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dios1968
2023. november 03. 22:30
Ezek színészek? Ócska ripacsok gyülekezete! El tud képzelni valaki ilyen eseményen egy, Sinkovicsot, Bástit, Besenyeit,?
Skulo
2023. november 01. 09:25
Sztárboksz? Akárhonnan nézem ez nem több mint 2db erkölcsileg, emberileg lepukkant panelproli ripacs stílustalan kakaskodása a hírnévért pénzért. Egy biztos , érték nem képződött. Pozitiv példát nem mutattak. Az egész műsor tartalmában formájában egyszerűen szemét! Aki ezt nézi, ezzel bármilyen formában azonosul, elfogadja, az önveszélyes, társadalmilag káros.
Ma is bukik a Zorbán...
2023. október 30. 17:14
Kár, hogy a Sötét nyert. Sokat megért volna, ha a másik bolsevista suttyóhoz hasonlóan kiütötték volna.
Cyrill
2023. október 30. 07:27
Ez kell az ertéeles nézőcsürhének, a naplopó koheróknak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!