Lilamajmozta az őt szidó újpestieket Győzike (Fotó!)

2023. október 29. 20:45

Nem hagyta válasz nélkül a lilák molinóját.

2023. október 29. 20:45
null

Gáspár Győző is élőben nézte a Fradi-Újpest mérkőzést vasárnap a Groupama Arénában. Ahogy a Mandiner is megírta az Újpest szurkolók molinókkal és rigmusokkal szálltak bele Győzikébe.

Ezt is ajánljuk a témában

A molinóra, valamint a verbális szidalmazásra a Romantic frontembere egy lilamajmos sállal válaszolt, íme a reakció: 

Győzike nem hagyta válasz nélkül a szidalmazást.

A korábbi Újpest-focista, és ismert liladrukker Curtis is beleszállt Győzikébe a meccset követően. Közösségi oldalán Curtis azt írta, hogy: 

Te napraforgó Patkány … Mostmár lesz falunap és a NAV sem basztat.”

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: olvasói fotó

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Genusnextgen
2023. november 01. 10:13
Ő ti cigányotok fidkányok.
DrPepper
2023. november 01. 08:54
Szerintem az egész a maga módján vicces. Mivel régi fociszurkoló vagyok, már a 70-es években jártam kettős rangadókra, ezért elmesélem, honnan ered a lila majmozás, ahogyan én tudom, és hogy miért nincs semmi köze a rasszizmushoz. A 70-es évek az Újpest évtizede volt, a Bene, Fazekas, Göröcs, a két Dunai majd Törőcsik és Fekete fémjelezte generáció zsinórban 7-szer nyert bajnoki címet, BEK elő- és negyeddöntőig jutott és majdnem úgy uralta a mezőnyt mint ma a Fradi. A bajnok Újpest tábora pedig előszeretettel bosszantotta az akkoriban másodhegedűs fradistákat a "Ki a bajnok? Ki bajnok?" rigmussal. A Fradisták erre a válaszoltak az erre rímelő "Lila majmokkal". A bajnoki széria után aztán az újpestiek körében is "zöld majmok" terjedt el. A két tábor azóta is bosszantja egymást, ahol tudja, de amíg ez megmarad ez ezen a szinten, és telt házas meccseket hoz, maradjon is így.
faramuci
2023. november 01. 07:44
"Ha nincs bajod,csinálj magadnak" Kb annyira érti,és szereti a focit mint én,nem értem minek majomkodik ott.
Házam Hazája
2023. október 31. 23:02
1996-ban is a Fradi zöld sas volt, az Újpest meg lila majom. Regionális problémák ezek, Budapest belterjes határain belül. Vidéken ez inkább a "szomszéd tehene" amitől egyik fél sem hal éhen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!