Megszólalt Milák Kristóf: elárulta jövőbeli terveit (VIDEÓ)

2023. október 24. 13:46

A magyar klasszis a Hír TV-nek beszélt terveiről.

2023. október 24. 13:46

Milák Kristófot a MOL autós sajtóeseményén, az örkényi Euroringen kapták mikrofonvégre, ahol jövőbeli terveiről kérdezték. A Mandiner beszámolt róla, hogy Wladár Sándor, a Magyar Úszószövetség elnöke korábban azt mondta,

Milák Kristóf tartozik Magyarországnak annyival, hogy komolyan edzésbe áll.

Ezt is ajánljuk a témában

Hosszú Katinka reagált Wladár szavaira, és aláhúzta: a sportvezetés hálás lehet Milák eddigi elért eredményeiért. A világklasszis szerint szerint Milák Kristóf nem tartozik Magyarországnak.

Ezt is ajánljuk a témában

„Nekem most jelenleg

egyetlen célom van, hogy a párizsi olimpián tudjak szerepelni, ott a legjobb formát előhúzni.

Igazából engem addig más nagyon nem is érdekel, nem is foglalkoztat. Megpróbálok mindent ez alá berendelni” – nyilatkozta Milák Kristóf.

Nyitóképen: MTI/Derencsényi István

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
polárüveg
2023. október 25. 14:58
Jobban kellett volna és kell is védeni Kristófot.
egonsamu
2023. október 24. 21:44
Borzalmas mit müvelnek funkcionáriusok és a média egy sportemberrel. Senki nem tudná véghezvinni és kibírni a hatalmas edzésadagokat ami öt a csúcsra vitte. Egyszerüen békén kell öt hagyni. Ö egy fiatal ember és nem gözmozdony, ami nagyobb göznyomás alatt gyorsabban rohan. Egy darabig, mielött szétrobban...
bölcsuhú
2023. október 24. 17:49
Hosszú az úszásáról s nem az eszéről nevezetes személy! Amig Milák kapja a járandóságait a Honvédtól, az Úszó Szövetségtől és a Magyar Olimpiai Bizottságtól, addig biza tartozik az értük járó kötelezettségekkel is!
Onurisz
2023. október 24. 17:10
Azt hiszem erről a srácról már lemondhatunk, lemondhat a magyar sport. Kár, mert ritka tehetség, de mindenki a saját életéért felelős. Talán nőügy van a dologban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!