Így örült Kovács Ákos a magyar gólnak (videó)

2023. november 20. 11:22

Fontos meccset nyert meg a magyar válogatott Montenegró ellen, ennek megfelelő volt a zenész gólöröme is.

2023. november 20. 11:22
null

A vasárnapi volt a magyar válogatott utolsó fellépése a 2023-as évben. Az idei szezonban a Puskás Arénában tétmeccsen mindig győzött a Rossi-csapat, és az egész évben nem talált legyőzőre, amire 1976 óta nem volt példa. 

A Montengró elleni meccsnek a csütörtöki kijutás ellenére is volt tétje: a csoportelsőség, és ezáltal a kedvező kalapbesorolás a december 2-i Eb-sorsolásra. Nem csoda, hogy a meccs kétharmadáig feszülten figyelte az eseményeket az a 67 ezer szerencsés ember, akinek sikerült háromszoros érdeklődés mellett is jegyet szerezni az összecsapásra, hogy aztán annál nagyobb legyen az öröm, amikor Szoboszlai Dominik egy perc alatt két gólt szerezve megfordította az állást.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ilyen öröm volt látható a meccsre szintén kilátogató Kovács Ákos arcán, aki Instagram-oldalára töltött fel videót a magyar gólörömről.

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Töki
2023. november 20. 14:09
Jól tetted Ákos!!!
states-2
2023. november 20. 12:02
A komcsik utoljára tavaly áprilisban érezhették ezt a nyomorúságot, mint tegnap. Szörnyű estéje lehetett Gréczy elvtársnak is, miután újraszámolta, hányan nem tudnak magyarul, kiderült, hogy ugyanannyian, mint a bolgárok ellen. Azóta senki nem felejtett el. Ráadásul Szoboszlai nyilatkozataiból látszott, hogy ő tud. Rémes az egész.
Novicsok-5
2023. november 20. 11:41
Azt veszi fel hogyan örül. Ezek kimennek a focimeccsre és saját magukat filmezik? Jaj de szánalmas. Lehet öreglelkű vagyok 28 éves létemre, de régebben az emberek kimentek a mérkőzésre és azt nézték.
Ergit
2023. november 20. 11:37
A szőkehajú lány fehér sapkában, nagyon aranyos volt!! :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!