Visszatér Hosszú Katinka!

2023. november 27. 07:40

Elárulta a világhírű úszó, hogy mikor áll legközelebb rajtkőre.

2023. november 27. 07:40

Hosszú Katinka egy hosszú Index-interjúban jelentette be, hogy visszatér, folytatja úszókarrierjét. A magyar úszó-legenda elmondta, hogy 

a szülés után azzal a céllal állt neki újra edzeni, hogy 2024 nyarán, Párizsban a hatodik olimpiáján is ott legyen.

„Kamília születése után orvosilag hat hétig lett volna elvárt, hogy egyáltalán ne mozogjak, de a vége felé ha óvatosan is, egy picit csaltam” – mesélte az olimpikon, hogy hogyan tért vissza az edzéshez. „Nincs idő azon gondolkodni, hideg-e a víz, mert annyi időm van, amennyi épp jut, ha már el tudok jönni otthonról, akkor nincs mese, nyomni kell” – szögezte le.

„Április, május környékén jöhet el a visszatérés pillanata, amikor hosszú idő után újra már nem csak magamnak mérem az időt”

 – mondta arról, hogy mikor állhat fel újra a rajtkőre.

A cél: Párizs

Hosszú Katinka elmondta az interjúban, hogy „arra készülök, hogy kijussak, látok esélyt a párizsi olimpiára”. Kifejtette, hogy bár hátúszásban is olimpiai bajnok lett, „a vegyes az én világom, elég, ha azon belül van egy kis hátúszás. 

Erre készülök, egyértelműen kijelenthető, a folytatást az motiválja, hogy a párizsi olimpián újra megmutassam magam.”

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
backsplash
2023. november 27. 16:53
És most kitől veszi el a lehetőséget?
háziasszony
2023. november 27. 14:46
Nem kéne.Szerintem. De az élsportolók agya másképp működik. Ezért tudják magukat a végtelenségig hajtani.
DeGar
2023. november 27. 14:25
Szilágyi Áron, Egerszegi Krisztina, Kozák Danuta, Kovács Katalin, hogy az idősebbekről mint pl.Balczó András ne is beszéljünk, fényévnyi távolságra van ezektől emberileg Hosszú.
bajai__
2023. november 27. 13:54
Sokat ne várjunk. Már az szép eredmény lesz, ha sikerül kijutnia az olimpiára. Az, hogy a manökenes, csinibaba fiúja (még ha hivatalosan férj is) az edzője, az visszataszító és visszahúzó erő. Hát hajrá, sok sikert! A másik béna kacsának is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!