Sajtóhír: egykori csapata ősi riválisához igazolhat a magyar válogatott védője

2024. január 05. 22:31

A Bundesligában keveset játszó Szalai visszatérhet Törökországba a helyi sajtó szerint.

2024. január 05. 22:31
null

A török sajtó pedig újra elővette a 2021 és 2023 nyara között a Fenerbachéban játszó Szalai Attila válogatott védő nevét, a Sabah ezúttal azt írja, hogy a 23-szoros bajnok Galatasaray – a Fenerbahce ősi riválisa – venné kölcsön hat hónapra a magyar hátvédet. A cikk megemlíti, hogy erre a Hoffenheim is nyitott, a német klub 1,5-2 millió euróért adná kölcsön a 25 éves játékost, szúrta ki a csakfoci.hu és nyomán az nso.

A magyar válogatott középhátvédje három sikeres szezont követően igazolt tavaly nyáron a Bundesligába, a Hoffenheimben azonban csak négyszer kapott lehetőséget, többnyire a kispadon ült.

Ugyanakkor, emlékeztetnek a magyar sportoldalak, pont Szalai Attila kapcsán tapasztaltuk, hogy erős fenntartásokkal kell kezelni a török sajtó állításait: amikor a Fenerbachéban futballozott, Szalait többször is hírbe hozták a a Chelsea-vel, a Leicester Cityvel, a West Hammel vagy éppen a Sevillával.

Ha azonban tényleg igazak a hírek, nagyon érdekes lenne a két ősi rivális szurkolótábor reakciója, hiszen amikor sárga-kékben játszott, Szalait valóságos sztárként kezelték Isztambul ázsiai részének szurkolói. Most azonban, ha visszatérne, egy őrült bajnoki versenyfutásba csöppenne bele a magyar játékos: a két fővárosi klub ugyanis egyaránt 44 ponttal állnak a bajnokság élén.

Nyitókép: MTI/EPA/Sedat Suna

 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!