Klopp az ünneplésről: Őszintén leszarom, mit szól hozzá a világ

2024. február 24. 14:01

A Liverpool edzője szerint mindenki tegye azt, ami neki és a csapatának a legjobb.

2024. február 24. 14:01
Liverpool v West Ham United - Premier League - Anfield

Klopp azt szeretné, ha a Chelsea elleni vasárnapi Liga-kupa döntő egy lenne a sok dicsőséges liverpooli győzelem közül. A Telegraph cikke szerint a Liverpool vezetőedzőjét arról kérdezték, hogy mi a véleménye az Arsenalról, a londoni csapat ugyanis februárban 3-1-re legyőzte a Poolt, amit jó alaposan és látványosan meg is ünnepelt. Ez sokaknak nem tetszett és kritizálták a játékosokat elsősorban Mikel Artetát. Klopp az eset kapcsán a következőket nyilatkozta:

„Hallottam róla, hogy kritizálták Mikel Artatáékat, amiért túlságosan ünnepelték ellenünk a győzelmet. Egyáltalán nem én kezdtem ezt a vitát, az biztos. Mindenki azt csinál, amit akar. Nem én találtam ki az ökölrázást sem, nem is védettem le, nem is akarnám. Azt teszed, ami neked és a csapatodnak a legjobb. Hogy ehhez mit szól a világ, azt őszintén leszarom! És ezt szó szerint így le is írhatod. Az ünneplés rólunk szól, nem másról. Lesz akinek tetszik és olyan is, akinek nem” – idézi a Telegraph a Liverpool vezetőedzőjének válaszát. 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Peter Byrne – PA Images

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Takagi
2024. február 24. 21:45
Igaza van.
KK75
2024. február 24. 21:03
Azt mondja bodrigyuri, hogy leszarja a focit, de azért elolvas egy ilyen témájú cikket és még hozzá is szól :)))
bodrigyuri
2024. február 24. 19:27
Zsír! Én meg leszarom az egész focit.
Jack Reynor
2024. február 24. 15:27
Lee Kuan Yew szingapúri vezető kezelte ilyen mesterien a hülye újságírói kérdéseket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!