Ez szép lett: a „csehszlovák” napok előtt Haaland mutatta be a norvégok nagyon eltalált új mezét (FOTÓ)

2024. március 19. 13:49

Ebből a megoldásból lehet inspirálódni.

2024. március 19. 13:49

Fotó: Jose Breton/Pics Action/NurPhoto

***

A márciusi felkészülési mérkőzések előtt a norvégok is bemutatták a remekül eltalált új mezüket, amely a nemzeti színek különböző árnyalatait viseli magán. A labdarúgó-válogatott legnagyobb sztárja, a Manchester City gólgépe, Erling Haaland büszkén pózol a vadonatúj szerelésben a szövetség közösségi oldalán.

Mint ismert, az Eb-ről lemaradó északiak „csehszlovák” napokat tartanak: pénteken a csehekkel, jövő kedden pedig a szlovákokkal meccselnek majd hazai pályán.

Ahogy arról beszámoltunk, múlt héten a magyarok is bemutatták Eb-mezeiket, majd a sokak kritikáját kiváltó szerelés rögtön kapott egy formabontó magyaros, kalocsai verziót is.

Ezt is ajánljuk a témában

Az új mezeket Marco Rossi szövetségi kapitány együttese a két hazai felkészülési mérkőzésen fogja viselni először a Puskás Arénában, előbb pénteken, a Törökország elleni találkozón, majd négy nappal később Koszovó ellen.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Félelmetes Bob
2024. március 19. 23:14
Még a kvótanéger meglétére is ügyeltek. Profi munka.
reepcze
2024. március 19. 18:49
Jakkérem! Ez nem adios!
bubajbela
2024. március 19. 18:29 Szerkesztve
Ennél "szivárványos"-abbat nem mertek?
figyelő4322
2024. március 19. 15:17
A cikk címe kicsit megtévesztett. Már azt hittem, hogy tényleg ',csehszlovák' nemzetet ünnepelnek az agyhalott skandinávok! Meg azt is, hogy ott északon megállt az idő...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!