Így juthat ki az olimpiára a magyar férfi kézilabda-válogatott!

2024. március 12. 09:28

Hazai pályán, Tatabányán szerepel a héten az olimpiai kvalifikációs tornán Chema Rodriguez csapata, a szövetségi kapitány elárulta, mi lesz sorsdöntő.

2024. március 12. 09:28
null

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Az M4 arról ír, hogy a magyar együttes

csütörtökön 21 órától Tunéziával, szombaton 19.30-tól Norvégiával, vasárnap 21 órától Portugáliával játszik.

A csoport első két helyezettje jut ki a nyári, párizsi olimpiára, a mérkőzéseket az M4 Sport élőben közvetíti.

„Négy nap alatt három mérkőzés vár ránk, nagyon kemény torna lesz. Sosem könnyű elkezdeni egy tornát,

 számomra az első meccs a legfontosabb, az sorsdöntő lehet.

Tunézia ellen mindenképpen nyernünk kell, hogy a további találkozókon legyen esélyünk a továbbjutás kiharcolására” – szögezte le a válogatottat 2022 óta irányító Chema Rodríguez, aki néhány napja 2028-ig hosszabbította meg szerződését a szövetséggel.

Meglátása szerint 

papíron a legerősebb, legesélyesebb csapat a csoportban Norvégia,

 amely szinte mindig jól teljesít, minden posztra két klasszis játékosa van, akik a Bajnokok Ligájában edződnek. Válogatottjukra jellemző a kemény védekezés, a gyors ellenakciók és a kiváló kapusteljesítmény, vagyis a játék minden elemében nagyon magas szinten tud teljesíteni, derült ki.

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2024. március 12. 12:00
Hajrá magyar fiúk! Nagyon drukkolunk családilag:-)))))
gyaloggos
2024. március 12. 11:38
TUNÉZIÁVAL hasonló játékerőt képviselünk, talán kicsit jobbak vagyunk. EGYIPTOM most jobb, mint Tunézia, mi Egyiptommal lehetünk most azonos szinten. PORTUGÁLIA ellen is van esélyünk, valószínűleg szoros eredmény születik majd.
Reszelő Aladár
2024. március 12. 10:06
Kemény menet lesz, de nem vagyunk esélytelenek. Tunéziát verni kell, Portugália kemény, de meg lehet fogni őket, Norvégia ellen meg lesz ami lesz. 2 győzelemmel rendben leszünk egy körbeverés pedig mindent megkavarhat. Hajrá Magyarok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!