Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Ezzel a teljes karos tetkóval lepte meg magát Lisztes Krisztián (VIDEÓ)

2024. május 17. 09:56

A 2005-ös születésű támadó immáron teljes bal kezét tinta borítja.

2024. május 17. 09:56

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Ahogy azt már megszokhattuk, sok sztárfutballista ismertetőjele, hogy rengeteg tetoválás borítja testét. Februárban számoltunk be arról, hogy Szoboszlai Dominik is egy újabb elképesztő tetoválást készíttetett. 

A nyártól az Eintracht Frankfurt keretéhez csatlakozó Lisztes Krisztián sem maradhatott ki a sorból, a 2005-ös születésű játékos egy teljes karos tetoválást varratott, melyről az alkotó, Jeff Tatto Art videót is készített. 

Az Eb-re készülő keret kihirdetése után Marco Rossi egyébként kritizálta a tartalékok közé kerülő Lisztest. A szövetségi kapitány azt mondta, „van benne potenciál, de egy év alatt nem fejlődött”. „Ő egy tehetséges játékos, istenadta képességekkel, a genetikáért hálás lehet az édesapjának, de muszáj dolgoznia. Fejben is tisztának kell lennie ahhoz, hogy a válogatott tagja legyen” – tette hozzá Rossi. 

Lisztes ebben az évben mindössze öt mérkőzésen lépett pályára a Ferencvárosban, ezeken egy gólt szerzett és egy gólpasszt adott. 

A tetoválásról készült videót itt tekintheti meg:

 

 

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:30
🍓 ️ ­É­­­r­­­t­­­é­­k­­­e­l­­­d­­ ­­­a­­ ­­s­­­z­­­e­­x­­­i­­­ ­­p­­­u­n­­­c­­i­­­m­­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­.­𝐗­­𝟏­𝟖­­.­𝐅­𝐔­𝐍
Héja
2024. május 19. 07:37
Barokkkos túlzás... De sokkal inkább ízléstelen.
KK75
2024. május 18. 20:12
Amikor a individuumot teszik hangsúlyossá a társadalom idomárok, akkor olyan beteges értékek kerülnek vezető szerepbe, mint a magamutogatás.
PeterWeber
2024. május 18. 07:37
Most már igazi futballista - ja, nem...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!