„Te bohóc, szánalmas vagy, húzzatok el a p..ba!” – most lett elege a Veszprém szurkolóinak, tüntetni fognak

2024. május 04. 16:19

A veszprémi drukkereknél elpattant a húr a Bl-kiesést követően, tüntetést szerveznek az edző kirúgásáért, de a klubvezetést is elküldték páran ... oda.

2024. május 04. 16:19
Veszprém, 2024. április 25.
Kentin Mahé, a Telekom Veszprém játékosa (k) a veszprémi szurkolók között a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntõjének odavágóján játszott Telekom Veszprém  Aalborg HB mérkõzésen a Veszprém Arénában 2024. április 25-én. A mérkõzést a Telekom Veszprém nyerte 32-31-re.
MTI/Vasvári Tamás

Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Nagyon elege lett a Telekom Veszprém drukkereinek, miután a kézilabdacsapat a Bajnokok ligája negyeddöntőjében vereséget szenvedett a dán Aalborg együttesétől, ezzel pedig kiesett, ezért tüntetést szerveznek. A klub 2014-es debütálása óta először fordult elő, hogy két egymást követő szezonban lemaradt a sorozat kölni négyes döntőjéről.   

A szurkolók azt szeretnék elérni, hogy a klub vezetése nem hosszabbítsa meg Momir Ilic vezetőedző és Gulyás Péter másodedző az idény végén lejáró szerződését. 

A Veszprémi Szurkolói Egyesület Facebook-oldalán megjelent szombati bejegyzésben az olvasható, hogy mindenki számára ismert, hogy a sikertelen Bajnokok Ligája-szereplés ellenére a klub vezetősége – „egészen pontosan csak Csík Zoltán” – hosszabbítani szeretne az Ilic, Gulyás párossal, márpedig ez a szurkolók számára teljes mértékben elfogadhatatlan.     

 „Az elmúlt három évben – néhány meccs kivételével – folyamatos hanyatlás látható játékunkban, amely a hosszabbítással további mélységekbe rántaná csapatunkat. Azon túl, hogy játékminőségben nem várható javulás, hiszen eddig sem történt meg, kulcsjátékosok távozhatnak, ha ez a döntés hivatalossá válik”

 – fogalmaznak az oldal szerkesztői. 

A szervezők a tervek szerint a rendezvényen petíciót íratnak alá a résztvevőkkel, amelyet később eljuttatnak az illetékesnek.    

Pénteken a klub közösségi oldalán a Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatója, Csík Zoltán azt írta: „A csapat és a szakmai stáb továbbra is a vezetőség teljes bizalmát élvezi és minden erőfeszítésünket a 31. kupagyőzelem és 28. magyar bajnoki cím megszerzésére fogjuk koncentrálni.”. 

A szurkolók azonban úgy tűnik egyáltalán nem értenek egyet ezzel, ugyanis a bejegyzéshez fűzött több mint 670 hozzászólás nagy része éles kritikával illeti a vezetést. Íme pár a több száz megjegyzés közül (és ezek még a visszafogottabbak): 

„Morálisan egyre lejjebb züllik szeretett klubom.”

„Hülyének néznek bennünket, tényleg rajtunk dukkereken van a sor,legyen itt végre összefogás!! Legyen üres a csarnok most!! Mutassuk meg!!” 

„Nevetséges, dühítő és szomorú.” 

„Csík – Ilic – Gulyás out!!” 

„Szánalmas vagy!”

„Te bohóc, erre kár volt időt szánni. Szépen leépítettél mindent, amit valaha szerettünk..”

„Nem tudom hogy mérges, hányós, sírós vagy röhögős jelet tegyek...”

„Tényleg mindig van lejjebb…”

„Vérlázító arrogancia”

„Mekkora bohóc vagy!”

„Húzzaton el a p...ba!”

„A szokásos pökhendi nesztek parasztok nincs itt semmi látnivaló szöveg. Költsétek a pénzetetek és töltsétek a szabadidőtöket a csapatért, de kuss a nevetek.” 

„Hogy nem szakad le az ég.....ez az ember teljesen hülyének néz mindenkit, hülyének néz minden szurkolót?? Ki ez az ember??? 37 éve vagyok Veszprém szurkoló, láttam és megéltem már sok mindent, de arra még nem volt példa, hogy a két nappal ezelőtti megszégyenülést követően ilyen szutykot vágjanak a képembe, azt szétkenjék rajta, majd mosolyogva próbálják elhitetni velem azt, hogy ez így jó nekem, így jó mindenkinek. ”

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-82
2024. május 18. 02:08
🍓 ️ ­­I­­g­­a­z­i n­i­­­m­­­f­o­m­­­á­n­i­­­á­­­k­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­.­𝐗­­𝟏­𝟖­­.­𝐅­𝐔­𝐍
misi53-2
2024. május 05. 08:28
A kézilabda az egyik leghülyébb sport ! Jobbra szaladnak gól , balra szaladnak gól ! Ez megismétlik kb. 60 szor ! De hogy minek a kapus ?
Átoperált Kiscsoportos
2024. május 04. 23:34
Mióta itthon van a Nagy Laci, szar minden. Az hogy lehet, h ő mindent túlél?
cicologus
2024. május 04. 22:45
fel kellene oszlatni ezt a szart,kellöen tönkreteszi a magyar kézilabdát .legalább a másik takony az eto női nyer valamit de ez a szaros zsoldoshadsereg csak a magyar srácok kedvét veszi el a kézilabdától,még kirakatnak se jó
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!