Pörzse jellemtelen ember

2010. március 31. 00:44

Valljuk be, nagyon rossz nyolc év áll mögöttünk, az MSZP sorozatosan rossz intézkedéseket hozott. (Interjú)

2010. március 31. 00:44

– Néhány hétig úgy volt, hogy elindul a parlamenti választásokon is. Önt nagyon sokan összekötik a baloldallal…

– Valóban sokáig a baloldal körei-ben mozogtam, mind a mai napig jó barátomnak tartom Toller Lászlót, aki szerintem kitűnő politikus. Ám mára világossá vált: az MSZP letért arról az útról, amely hivatott lett volna a baloldali értékeket képviselni. Vezetői a szociális érzékenységüket feláldozták a saját anyagi helyzetük stabilizálására, és gyorsan elfeledték azt az ideológiát, amelyet valamikor a rendszerváltáskor megfogalmaztak. A szociális hálót lebontották, cserbenhagyták a kisembereket, többek közt tönkretették a mezőgazdaságot, de sok egyéb fontos munkahelyteremtő ágazatot is.

(...)

– Önt Pörzse Sándor kigúnyolta, Széles Gábornak és Stefka Istvánnak azt ajánlotta szombat esti elfoglaltságként, hogy szerepeljenek együtt tizenkét éves kislányával egy műsorban…

– Egyáltalán nem értem Pörzse megnyilvánulását, de legfőképpen azt, hogy egy gyereket, a kislányomat miért kell belekevernie a politikai játékába? Azon is csodálkozom, hogy évekig dolgozhatott az Echo Tv-ben, pedig szerintem igen gyenge televíziós személyiség. Azt gondolom, jellemtelen ember, aki így, az én nevem segítségével akarja saját magát felturbózni, ezért jogi lépéseken is gondolkodom.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
StG
2010. március 31. 14:14
Fásy-interjú a címlapon bazmeg... Azért volna egy szint, ami alá nem kellene menni.
Bambuci
2010. március 31. 13:01
Igazodnak... igazodnak... fogadok h a fideszre fog szavazni!
Darth Péter
2010. március 31. 11:23
Ki a f.szom az a fásy ádám? Nem a hitgyüli-tv-n valami sómenféleség?
caralho voador
2010. március 31. 10:58
Érdekesek itt a kommentbéli értekezések a maszop süllyedő hajójáról, de a búbánatos kurva életbe, Fásy-interjú?! Meddig süllyed még a Magyar Hírlap?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!