Návai Anikó méltatlanul mellőzve

2010. augusztus 03. 17:09

A Népszabadságban rendszeresen olvashatóak Návai Anikó remek sztárinterjúi.

2010. augusztus 03. 17:09

„Návai Anikó hosszú évek óta képviselte a Magyar Mozgókép Közalapítványt (MMKA) a világ filmes fővárosában, Hollywoodban. Los Angeles-i főkonzulként évekig közelről figyelhettem munkáját. Meggyőződhettem arról, hogy Anikó személyes, olykor kifejezetten baráti viszonyt ápol az összes jelentős amerikai stúdió vezetőivel. Ismeri nem csupán a filmsztárokat, de az ő életüket szervező, nekik tanácsokat adó ügynököket, a filmes érdekvédelmi szervezetek irányítóit, független producereket, rendezőket, forgatókönyvírókat és más filmes művészeti ágak kiemelkedő tagjait. Sőt, az elismerés kölcsönös: Návai Anikó neve jól cseng Hollywoodban. (...)

A Népszabadságban rendszeresen olvashatóak Návai Anikó remek sztárinterjúi. A méltatlan és igaztalan vádakkal szemben Návai Anikó teljesítményét nem közvetlenül a megvalósuló üzletek nyers számai mutatják. Hol vannak azok az MM-KA kuratóriumi tagok, filmesek vagy diplomaták, netán politikusok, akik nálam hivatottabbak lennének méltatni Návai Anikó munkásságát? Akik fölismernék, hogy nem neki, hanem Magyarországnak ártanak azzal, ha nem igyekeznek őt minden erővel a magyar állam szolgálatában tartani?

Kerék-Bárczy Szabolcs volt Los-Angeles-i főkonzul”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Preskin
2010. augusztus 04. 15:19
Egy kis "Bárcziság" szorulhatna beléd főkonzul uram !:-) http://index.hu/bulvar/hirek/2010/07/20/oncsonkitas/ Az orrbasunázás felmerült már a lóarcú hölgyemény kapcsán ?
Hapci
2010. augusztus 04. 14:10
Ez a lankadt szellemű fütyi volt a Dávidibike kardhordozója?
red label
2010. augusztus 04. 14:03
Szegény, szerencsétlen, Magyarország, ahol egy ilyen ficsur, mint ez kerék-Bárcy, Los Angelesi főkonzul lehetett. Ez tényleg egy következmények nélküli ország. Sajnos!
hajduj
2010. augusztus 04. 08:33
Nos Ez a hölgy, mint olvashatjuk, kiváló újságíró. Mint tudjuk a Népszabadság, alias Szabad Nép is kiváló (micsoda nagyszerű és kreatív névválasztás, elhatárolódva az ötvenes évek rákosista tempójától) . Szerintem az lenne a legjobb, ha a Népszabi azonnal lecsapna az Ildikó nevűre és főmunkatársként alkalmazva vállalná a kint tartózkodás költségeit, hiszen kiváló sztárinterjúkat készít, ami gondolom nagyban növeli a Népszabi olvasottságát. Vagy tévednék?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!