Vidéki fickók

2010. augusztus 05. 13:25

Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon nem földtúró paraszt-e, pusztán azért, mert vidéken látta meg a napvilágot?

2010. augusztus 05. 13:25

„Érdekes érvre bukkantam a Simor András nyolcmilliós fizetéséért aggódó minapi New York Times-cikkben. Azt mondja egy Lázár György nevű ember, a lap szerint »magyar–amerikai befektető, aki gyakran ír a magyar pénzügyekről«, hogy az Orbán-adminisztráció tagjai »vidéki fickók«, és ellenzik a »Mr. Simor megtestesítette budapesti elit pallérozott intellektuális érzékenységét«.

A jó fene tudja, Mr. Lázárt honnan szalasztották, de a Magyar Hírlap újságírójában – ha már ő is vidéki tahónak született – csak felötlik egy-két apróság. Ezek sorában az első, hogy Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon nem földtúró paraszt-e, pusztán azért, mert vidéken látta meg a napvilágot? Érdekes továbbá, hogy Mr. Lázár amerikai–magyar befektető miért traktálja a honi főváros-vidéki ellentéttel a jámbor amerikai olvasót, ha már ők Magyarországot köztudottan Kamcsatka és a Jupiter bolygó közé szokták elhelyezni. Végezetül arra is kíváncsiak vagyunk, hogy ha már a Jobbiknak van egy Losonczy Pálja, és most a bankvilág jóvoltából Lázár György is felbukkant körünkben, a reinkarnálódott Kádár Jánossal vajon mikor készít mélyinterjút a keleti part pallérozott elitjének kedvenc lapja?(...)

Hajrá Magyarország, hajrá vidékiek! És üzenem ezt a budapesti születésű vidékieknek, elvégre a lemagyarozás nekik is szólt.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marós
2010. augusztus 05. 16:58
A médiaterroristák a New York Times-ben, a cikket, vagy csak Lázár et.-t exportálta a maszop, vagy a törpe kisebbség?
Django
2010. augusztus 05. 14:32
Gyurcsány vállaltan földet művelő vidéki fickó.
nyoooc
2010. augusztus 05. 14:03
Mindenkinek van anyja, apja, az 2 fő. Nagyszülőből 2x2=4. Dédnagyszülőből 4x2=8. És így tovább a 10 gererációval előbbi ősökből 1024. Ha elég sok generációt vissza tudnánk követni, mindannyiunk ősei között találnánk (mégpedig bőven) "mucsai parasztot" - mert a hivatkozott írás jó kis mucsaizás - és sokunk ősei között találnánk uralkodókat, királyokat. Csak azt akarom ezzel mondani, hogy jobb szerénynek maradni, jobb leszállni arról a magas lóról...
soelmo
2010. augusztus 05. 13:53
»Mr. Simor megtestesítette budapesti elit pallérozott intellektuális érzékenységét«. Nem tudom a hajápolás a pallérozott intelligenciához tartozik-e? De ha nem, a festett hajú bankelnök akkor is rendszeresen levágathatta volna ahátul kinőtt ősz lenövéseket....nem telik erre a 8 millióból....? Akkor biztosan a 2 is elég lesz...attól sem nől jobban a haja
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!