Orbán drukkol

2010. szeptember 06. 07:21

Orbánt úgy feliratozták, hogy „Ferenc Gyurcsány”. A skandinávok jót akartak nekünk, hisz az lenne az ország érdeke, ha Gyurcsány kormányozná

2010. szeptember 06. 07:21
„A svéd-magyar meccsen megjelent Orbán Viktort a svéd televízió úgy feliratozta, hogy »Ferenc Gyurcsány Prime Minister Hungary«. Értem én, hogy a derék, mindig precíz skandinávok jót akartak nekünk, hisz mégis csak az lenne az ország érdeke, ha Gyurcsány kormányozná - az okokról majd máskor, bár az elmúlt száz nap dermesztő hatásai önmagukért beszélnek. Azonban az a körítés, ami a közvetítés közben kikerekedett az elírás mellé, az már tényleg bohózatba illik. A kommentátor, aki minden, két-három méterre fölé szálló magyar próbálkozást ígéretesnek nevezett az első félidőben - szemben a 4-5 svéd ziccerrel - végképp zavarba jött a helyzettől. Ez érthető, de sajnos, azt is elárulta, hogy ő előre szólt a svéd kollégáknak, hogy jön a magyar kormányfő. 

Márpedig ez kínos: egy kommentátor szerintem ne adjon át politikai üzeneteket, hanem a statisztikákat böngéssze. Ráadásul Faragó Richard felkészült, jó kommentátor, nem lenne szüksége ilyesmire. Azt is mondta, hogy kiutazott a meccsre többek között a Videoton és a Debrecen edzője is, elvégre ők a magyar bajnokság első két helyezettje. Nos, ez meg nem felel meg a valóságnak. A Loki valóban első, de a Videoton - ha csak két pontnyira is az elsőtől - momentán hetedik. A második teljes holtversenyben a Ferencváros és a Kaposvár.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
khomeini
2010. szeptember 06. 17:36
Zseniális ez a Gréczy, bazki...
Kündü
2010. szeptember 06. 14:06
Tudod, Gräzer, a stadionokban ilyenkor a drukkerek kórusa AZT SKANDÁLJA: "NÉZZETEK A TÁBLÁRA"!!! 264 Fidesz képviselő, 49 radikálnemzeti, 16 zöldcentrista, - SZÓVAL, KI AKARTA ITT, hogy a Magyarok Országában FLETÓ KORMÁNYOZZON, balfasz??! Még az 59 MASZOPÓS SEM!!!
ati27
2010. szeptember 06. 13:33
Zsóti irta:"jajj odamentem nem osztogatnak hanem kiraboltak! Összevertek, még a ruhámat is elvették! Csak egy reklámszatyrot találtam amivel el tudtam fedni a..." Jajj bocs Zsolt! elirtam nem osztogatnak hanem fosztogatnak...
ati27
2010. szeptember 06. 13:29
Zsolti! Menj a nyockerbe szombat hajnali 1-kor, mert minden sarkon reklámsyatyorszám 20 ezreseket osztogatnak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!