Mario Vargas Llosa

2010. október 07. 14:31

Vargas Llosa gyakorlatilag egy nagyon vicces, nagyon jó újságíró, szóval én jó iránynak tartom az ő díjazását!

2010. október 07. 14:31

„Na végre baszki, én már évek óta szinte nem olvasok szépirodalmat, de ez egy olyan ember, akihez annyira hozzá tudok szólni, hogy egy csomó könyvét olvastam, legalább egyet még eredeti nyelven is. A Gabriel García Márquez körülbelül ezerszer akkora író, mint a Vargas Llosa, az utóbbi gyakorlatilag egy nagyon vicces, nagyon jó újságíró, szóval én jó iránynak tartom az ő díjazását!!!

A város és a kutyák mondjuk egy kicsit komolyabb, de azért az se egy Iskola a határon, én pl. arról emlékszem belőle a legélénkebben, hogy szerepelt benne valami indián kadét, aki olyan szőrös volt, hogy a homlokát is borotválnia kellett. A Júlia néni és a tollnok a legszórakoztatóbb szerintem, azzal érdemes kezdeni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szamárfül
2010. október 08. 14:46
hülye vagy fiam, mondjuk eddig is sejtettük, h nem értesz az irodalomhoz. sem
Para Celsus
2010. október 07. 19:10
Marci, te meg gyakorlatilag egy retardált hülyegyerek vagy, és - gondolom - megint azért vernyákolsz, mert nem Gy. Kredenc kapta a Nobelt a "Lószart, mama!" című könyvéért.
atila68
2010. október 07. 17:36
Kedves Márton! Végre! Igen rátaláltál! Jobb későn mint soha, hagyd a közéletet a picsába, látod nem az való neked. Léci!
Combi
2010. október 07. 16:09
Kár, hogy nem Bede Márton kapta a Nobel-díjat a villáminterjúkért :'(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!