Címlapsztori

2010. december 03. 10:36

A baloldali médiamonopólium ma azért volna káros, mert az ország többsége jobboldali.

2010. december 03. 10:36
„A baloldali médiamonopólium ma azért volna káros, mert az ország többsége jobboldali. Következésképpen a közszolgálatiságban nem jelenhet meg kizárólagosan a szocialista-liberális felfogás. Ennyi a nagy titok, nem több. Hiszen a demokrácia, a mostani tiltakozók imádott népképviseleti rendszere éppen erről szól. Szeretném én látni azt az országot, ahol a közszolgálati értékeket az ellenzék jeleníti meg. Nálunk kétharmaddal győzött a polgári oldal: mégis arról kárálnak Százhatvannyolcóráék, hogy a győztes behabzsol mindent. (...)

A Népszava, a Magyar Narancs és a többi ürességgel tüntető orgánum sajátos tiltakozása kizárólag hatalomról és pénzről szól. Tudják, hogy ha elapadnak a költségvetési források, végük. Túlélési lehetőségeik irányát jól mutatta például, amikor a Hócipő lement kutyába. Emlékszünk, ugye, amikor Gyurcsányék négymillióért rendeltek cikkeket tőlük, hogy »könnyed, humoros eszközökkel« népszerűsítsék a polgári titkosszolgálatokat?”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Borda4444
2010. december 03. 23:52
amellyel
Borda4444
2010. december 03. 23:11
Az ország többsége - sajnos - nem jobboldali. Ma Magyarország többsége indulat-és ítélkezésfüggő, irígy és bosszút akar állni valakin. És az, hogy ma a baloldalon lehet bosszút állni: mulandó körülmény.
küllő
2010. december 03. 19:47
Te hülyegyerek ezt hogy számoltad ki? A választásra jogosultak hány százaléka ment el szavazni? És annak hány százaléka szavazta meg ezeket? Előbb tanulj meg számolni, aztán irogassad a baromságaidat.
tylerdurden
2010. december 03. 18:56
azt hittem a mandiner lesz az a hely, ahol az értelmes jobboldali fiatalok, kellő kritikával mernek gondolkodni. úgy fest tévedtem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!